Studene ruky

daniela75

problem je s prekrvenim konactin. a nohy mas v pohode ci tiez studene?cvicenie ciastocne pomoze (aspon mne pomohlo- ja som mala velmi problemove nohy) a pomohol mi aj pagastan konsky (mam taky pripravok od pure elements). robila som si zabaly a pravidelne si ich masirujem a trosku sa to zlepsilo ale aj tak sa uz tesim na leto:-)

maria56

mne na studene koncatiny pomaha ginko, konkretne mam amitamin® Ginkgo complex, berem ho preventivne je bez laktozy a lepku, mala som aj ine znacky ale mi nepomahali asi treba vyskusat viac

deedee

Ahoj. Studené končatiny (ruky alebo nohy) sú z dôvodu slabého prekrvovania. Sú na to nejaké tabletky (vitamíny). Ja mám nohy jak ľad a vobec mi to neprekaža...

vejinka

ked sedime pri pc a nehybeme sa..je to normalne..ked makam ani si neuvedomujem ze ich ma ako lad.a furt sa macam vo vode..horucej takze to neriesim az doma

vejinka

nooo pekne..ja to site esteze mam muza..ktory mi sluzi ako radiator..ja ho zasa v lete chladim.. mam stale studene ruky..ale muz si uz na to zvykol a je taky zlaty ked ich ohrieva a dycha mi na ne.:) a uplne ho dorazam ked mu moje ladove ruky strcim pod tricko..nema to rad ale mna to tak naplna stastim ked mam v tepple ruky..takze tiez mam taky isty problem..niekde som citala ze to moze byt aj dedicne..vsetky zeny v nasej rodine su "zmrzlinky"

dagmar

skus najppr jemny liek anavenol...a je sprchovanie tela,teda aj ruk striedavo studenou a teplou vodou,aby cievy trosku viac pracovali..a boli elastickejsie...