Baby,neviete co to moze byt?mala som takuto pred mesiacom a teraz opät,je taka slaba ale hneda,ani naznak cervenej.A HAK neberem.Ak viete,tak mi poradte,lebo sa zacinam obavat.Ďakujem
opät hneda menstr.krv
ja som mavala tiez niekedy hnedy vytok vlasne aj na konci menstruacie a nakoniec mi zistili endometriozu ale neviem ci aj toto je priznak...
ja mam take cosi hnede slabe mesiac po tom ako som vysadila HAK asi je to normalne ze?
moze to byt krv z cysty ,ale ked nemas zistenu..aj endometrioza, aj hormony. Ja som to mala,a spontane sa to po dvoch rokoch upravilo
no ja som bola dnes u gyn., povedal ze tam nevidi (robil mi sono)nic take,ze sa mi pravdepodobne len znizili hormony,ci co : )
niekedy aj test klame, betar :)
no ja uz neviem, normalny menzes som nedostala, len toto spinenie sa v malom mnozstve objavuje s prestavkami, bolia ma strasne prsia a spodok brucha, no test je negativny...
Jedna z moznosti je, ze Ti kleslo mnozstvo podkozneho tuku na hranicu minima, ktory je nevyhnutny na fungovanie hormonalneho systemu a teda aj menstruacie. Moze byt, ze sa Ti bude menzes pomaly takto stracat. neschudla si v poslednych tyzdnoch? A moze to byt aj tehotenstvo, ak je dovod /zvykne to byt u niektorych zien az prve 3 mesiace tehotenstva taketo "spinenie"/. Odporucam Ti ist ku gynekologovi. Pri bolestiach v podbrusku to moze byt sprievodny jav zapalu.
Ja som si robila uz aj test, je negativny tehotna nie som. ale mam stale bolesti v podbrusku ako pred menzesom