čaute, mám otázku, či môže baba otehotnieť, keď ju chalan palcuje, dosť hlboko a je možné, že má na rukách semeno?
možem otehotniet pri palcovani?
vdaka, no niekedy aj mne rupnu nervy a reagujem trochu agresivnejsie.. =;)
hm, myslim, ze vek podstatny nie je, dolezite su zivotne skusenosti a vychadzanie s ludmi.. =;)
no ja myslim ze v skutocnosti zhadzuju sami seba... =;) oni sa len snazie nejakym sposobom na seba upozornit, byt cool, a myslia si, aki su extra vtipni.. =;)
Bohuzial je tu takych ludi velmi vela, a to mi je luto, lebo niekedy sa mladi ludia s problemom naozaj zariadia podla takychto reci, nahodou sa stane nemyslitelne, a problem je na svete..
nancy2112 - konecne normalny clovek... vsetci sa tu tvaria ako strasne mudri, robia si srandu, no pritom nevedia, o co naozaj ide.. asi si precitali len nazov temy, a nie aj jej obsah..
vsetci ste tu strasne mudri... este ste asi nepoculi o tom, ze niektore zeny su plodnejsie a niektore menej... robite tu hlupanu z osoby, ktora sa tu prisla poradit... a pri tom to mozne je... nie je to take samozrejme ako to tu vsetci tvrdite... neviem naco tu chodia ludia neochotni odpovedat normalnym ludom, ktori jednoducho nie su taki skuseni... ste trapni!!!!
ANO...MOZES OTEHOTNIET!!! A AK TA PALCOVAL DVOMA PALCAMI BUDES MAT DVOJCATA...... NEPRIJEMNE AK TROMA..... CHOD SI ZENA RADSEJ DO KLASTORA....
Najprv si naštudujte niečo so svojom tele a až potom sexujte!!!!!!!!!!!
Dávate tu také blbé otázky,témy s tým,či môže otehotnieť´sú tu takmer každý deň nové. Prečítajte si to,čo sa tu už dookola popísalo miliónkrát!!! A deti zo základných škôl miesto sexu sa radšej zaujímajte čo chcete robiť v živote.Ak ovšem nie je vaším životným snom v 15-stich kojiť.
pokial to semeno este nie je zaschnute, samozrejme ze je moznost otehotnenia.