možem otehotniet pri palcovani?

ZyxerkA

vdaka, no niekedy aj mne rupnu nervy a reagujem trochu agresivnejsie.. =;)

hm, myslim, ze vek podstatny nie je, dolezite su zivotne skusenosti a vychadzanie s ludmi.. =;)

nancy2112

no vlastne, som to tak aj chcela povedat, ze zhadzuju seba... som to troska poplietla.. ako tak prechadzam jednotlivymi temami, posobis ako skutocne inteligentna a pohotova osoba... smela by som sa opytat, kolko mas rokov?

ZyxerkA

no ja myslim ze v skutocnosti zhadzuju sami seba... =;) oni sa len snazie nejakym sposobom na seba upozornit, byt cool, a myslia si, aki su extra vtipni.. =;)

Bohuzial je tu takych ludi velmi vela, a to mi je luto, lebo niekedy sa mladi ludia s problemom naozaj zariadia podla takychto reci, nahodou sa stane nemyslitelne, a problem je na svete..

nancy2112

ZyxerkA dakujem za uznanie... tvaria sa ako mudri, absolutne vylucuju to, co mozne je a tym zhadzuju a strapnuju ostatnych a k tomu este mozu uskodit osobe, ktora sa na to pytala....

ZyxerkA

nancy2112 - konecne normalny clovek... vsetci sa tu tvaria ako strasne mudri, robia si srandu, no pritom nevedia, o co naozaj ide.. asi si precitali len nazov temy, a nie aj jej obsah..

nancy2112

vsetci ste tu strasne mudri... este ste asi nepoculi o tom, ze niektore zeny su plodnejsie a niektore menej... robite tu hlupanu z osoby, ktora sa tu prisla poradit... a pri tom to mozne je... nie je to take samozrejme ako to tu vsetci tvrdite... neviem naco tu chodia ludia neochotni odpovedat normalnym ludom, ktori jednoducho nie su taki skuseni... ste trapni!!!!

14katka141

Typická decká otázka...Nechápem načo to robia ked nevedia ani následky.... proste otázky tohto typu ma vedia pekne pobaviť:D

gulomet

ANO...MOZES OTEHOTNIET!!! A AK TA PALCOVAL DVOMA PALCAMI BUDES MAT DVOJCATA...... NEPRIJEMNE AK TROMA..... CHOD SI ZENA RADSEJ DO KLASTORA....

majkaaa

Najprv si naštudujte niečo so svojom tele a až potom sexujte!!!!!!!!!!!
Dávate tu také blbé otázky,témy s tým,či môže otehotnieť´sú tu takmer každý deň nové. Prečítajte si to,čo sa tu už dookola popísalo miliónkrát!!! A deti zo základných škôl miesto sexu sa radšej zaujímajte čo chcete robiť v živote.Ak ovšem nie je vaším životným snom v 15-stich kojiť.