uz tyzden priblizne na sebe pozorujem asi vytok, zo zaciatku som si este myslela, ze to bude castou cyklu, mala som ho tak v polovici, ale uz sa mi zda, ze je to nejak dlho a hlavne je to podla mna ine, ako bezne. taky tan neprijemny hrudkovity biely vytok. viete mi niekto poradit, co sa s tym da robit?ci sa daju na to kupit nejake lieky bez predpisu al co s tym. viem, ze najlepsie by bolo ist ku gynekologicke, ale pravdupovediac, bola som tam pred tyzdnom-vtedy som to este nepovazovala za problem a nejak tam nemam velmi cas kedy ist. dakujem
pomoc, vytok!
uz tri mesiace som nedostala menzes a tehotna nie som poradte my prosim co mam robit k lekarovi sa tak skoro nedostane lebo som v zahranici a tu je to dost komplikovane a domov odchadzam az 21.12 na par dni poradte my prosim
DAKUJEM
Nejedz chlieb a nic, co obsahuje kvasnice. Fakt zabera. Vytok zmizne. Mne to pomohlo. a pritom aj schudnut sa da.
ahoj mimus. najskôr by si mala zistit, z akeho dôvodu to mas. trochu sa zamysli a pozoruj. môze to byt z prechladnutia, z najdmernej hygieny (nespravne mydlo), zblbnute kvasinky z ineho dôvodu, alebo mas iny vnutorny problem a telo ta takto na to upozornuje (mocove cesty, nieco crevne...). urcite by si s tym mala nieco robit, aby sa to nezhorsovalo a nezacala mat nejake vaznejsie problemy, alebo bolesti. skus sa porozpravat s nejakou lekarnickou v lekarni. co viem, kolegyna pouzila Tantum Rose - vyplach posvy. vyskusaj aj sedacie kupele v nejakych bylinkach s protizapalovym ucinkom. rozhodne by si nemala jest (obmedzit na minimum) urcite jedla - pliesnovy syr, banany ... je o tom niekolko clankov. skus nieco pohladat na www.atlas.sk vo wande - zdravie. alebo s skopiruj tento link: wanda.atlas.sk
drzim ti palce.