NEVERA,STRACH,SMUTOK.

kitti

Aj mna podviedli. Teraz uz som vydata,ale je to vo mne stale,ze co ak....
Mam super manzela,ale si davam nanho pozor. Predtym som prilis verila,doplatila som. Je to zle,ale radsej mam otvorene oci ako este raz sa popalit.
Ci to prejde? Mne sa to stalo pred piatimi rokmi a este som stale nezabudla,podla mna to sa neda zabudnut.Ked clovek prilis miluje,tak lahko nezabuda

sabinecka

Teoria mi ide dobre a je 5dni ked sa citim fajn .Teraz som na materskej a tak si myslim ,ze i preto ma to tak pohlcuje.Som druhy krat vydata a keby sa nieco stalo pripadala by som si strasne......stale mam v hlave keby ....keby ....keby.Uz som unavena sama zo seba.Prvemu som verila a ked praskla prva nevera bola som v termine porodu.Vobec som to necakala....mala som zrazu pocit ze sa nachadzam v inej dimenzii....este mesiac pred tym som hovorila kamoske ,ze keby ma muz podviedol zabalim mu caky paky a cau...no a ked sa to stalo bola som ako chudera plakala som prosila......bolo to take ponizujuce:(

mirča

Sabinečka, to sklamanie muselo hrozne bolieť. Nemýľ si svojho terajšieho partnera s tým predošlým. Nie každý je neverník, nie každý dáva takéto rany pod pás! ak s ním chceš spokojne žiť, musíš mu dôverovať. Zbytočne máš hlavu v smútku z niečoho, čo sa vás momentáone netýka a musíš veriť, že sa vás to ani nikdy týkať nebude.Každý má strach, ako vzťah dopadne, aby sa nestalo to a to, lebo nikto ti 100percentné záruky na nič nedá!Užívaj si pekný vzťah, ži v prítomnosti, vychutnávaj si to! Nekaz si to pocitmi beznádeje a čiernymi myšlienkami. Aj ja som by som mohla stále tŕpnuť- napr. či môj muž nebude mať havárku, či prežije, či nedostane rakovinu, či si nenájde milenku, či ma bude mať stále rád...Ale netrápim sa nad tým.Z času na čas ma to napadne, jasné, ale neprikladám tomu veľký význam. To by som a asi za chvíľu zbláznila...