Prezila som partnerovu neveru.Uz nezijem s tym co ma klamal.Sama som sa rozhodla odist.Mam teraz vynikajuceho partnera zijeme spolu uz skoro 3roky ,ale stale prezivam strach ze sa to stane.Chcem verit ale prichadzaju na mna myslienky a pocity beznadeje.Prezili ste nieco take ? Ako s tym zijete?
NEVERA,STRACH,SMUTOK.
nedokazem to, nechcem to!nechce sa mi zit... nemam radost zo zivota, z nicoho
smutna-musis zabudnut na toho druheho-inac nebudes nikdy stastna.sediet na dvoch stolickach sa neda.viem presne pochopit,co prezivas,ja som zazila to iste.chcela som byt s tym druhym stale,ziarlila som na vsetkych,ktori mohli byvat v jeho blizkosti,len ja nie...myslela som si,ze sa zblaznim,potom som ho nechala ja,aj ked mi srdce krvacalo...trvalo mi mozno dva roky,kym som sa z toho ako-tak dostala.ale vedela som,ze ak by to tak pokracovalo stale,zomriem,lebo sa to nedalo zvladnut.upla som sa viac na muza a deti,ale viem,ze nikdy nezabudnem.drzim palce...
ja som na tom opacne - neverna som ja,nie moj muz! lenze - co je to nevera? beznadejne som sa zalubila do niekoho, kto ma pre mna pochopenie, je taky ako ja, uplne som do toho spadla. svojho muza milujem,ale su tu obrovske rozdiely. ja vlastne lubim dvoch muzov! je mi to jedno ci ma odcudzujete, ten kto to nezazije tak to nepochopi... casto pre to placem, mam chut odist z tohto sveta..skoda, ze o tom nemozem viac popisat lebo sa bojim.mimochodom moj manzel bol moj jediny chlap v zivote. vlastne som si vzdy davala pozor na chlapov, dokonca by som povedala, ze mam voci nim averziu. nikdy som nepatrila medzi tie co si uzivali.ved viete ako to myslim. ci uz menej alebo viac. ale toto ma nici, ja neviem ako dalej, ako to bude! nechcem opustit mojho manzela, to by som sa zblaznila, ale takisto ani toho druheho!!!! na toto nie je ziadny liek, mozem len potichu trpiet...
Dakujem tak si to popozeram.Uz mi to ide.
Sabinecka, skus to teraz www.eft.sk .Systém to bral aj s bodkou. Stránka funguje. Prajem pekný deň.
Ahoj Agi!Dakujem.Velmi sa snazim keby som to dkazala sama tak tu niesom:(.....potrebujem radu.Asi mavam aj depresie a este hladam inu moznost ako psycholog....Su dni ked sa citim super a su dni ked pochybujem a nevidim zmysel v nicom.
sabinecka kasli na minulost a vychutnavaj si pritomnost.Nikde nie je napisane, ze ti to spravi aj terajsi priatel a nikde nie je napisane, ze to musi spavit.Ano, clovek zije stale v neistote, je to v podstate taka loteria.Ale naco si tym zatazovat hlavicku.
Lubos skusala som tu stranku aj dnes a stale sa to neda.
Lubos:Snazila som sa otvorit tu stranku ale nejde to.Skusim zajtra.Dakujem. Kitti:Mojho terajsieho manzela velmi trapi,ze mu neverim....preto to chcem zmenit....sme ku sebe uprimny.Je to clovek s ktorym zaspavam a drzime sa za ruky.....zobudzam sa a som stastna ze ho mam......nechcem ho zranovat.Da sa to ze clovek neveri liecit?Myslim ze je to normalne psychicky problem......je potrebna terapia?Bojim sa ze sa uvolnim a prave vtedy to pride.....ked to budem najmenej cakat.Len mam strach ak bude mat ist niekde z prace nejake skolenie ,alebo sluzobku pri pomysleni na nieco take mam uzko v hrdle.
Ahoj, pozri sa na www.eft.sk. Je tam stručný návod na metodiku, ako pracovať s emotívnymi problémami. Základným pravidlom EFT je: "Nemôžme zmeniť svoju minulosť, ale môžme zmeniť spôsob jej prežívania. Ak budeš trochu šikovná, dá sa podľa toho manuálu ľahko postupovať. Potom si môžeš súčasný vzťah prežiť naplno, tak, ako si ho zaslúžiš.
Ľuboš XL