Sutent - ma niekto skusenosti?

miriam53

Ahojte, lieči sa tu niekto aktuálne SUTENTOM a na GIST tumor ? Rada by som sa porozprávala s ľuďmi, ktorý majú rovnaký problém. Ja na ňom frčím od roku 2011. Mala som popri liečbe nejaké chirurgické zákroky, od roku 2014 som mala pokoj a pri júnovej MR mi našli dve oživené metastázy , takže opäť si idem poležať na chirurgiu do Martina, kde teda musím napísať, sú super ľudia a mám len pozitívne skúsenosti.

MIO888

Tiež mi našli Grawitza - operácia - lieky - nič nepomáhalo... Potom mi mama doniesla troj mesačnú pitnú kúru Q10 z Nemecka... po 6 týždňoch výrazné zlepšenie stavu... dnes si ho objednávam sám každého pol roka, je fantastický - lieky už neberiem, dokonca som sa vrátil do pracovného procesu... Nie je lacný, avšak výborný... vrelo doporučujem... Pozor na lacné napodobeniny v lekárni, tie sú umelé, tento je na prírodnej báze... ak chcete viac info kontaktujte ma na faxova@centrum.sk , ak budem vedieť poradím...

braňo23

Prosím, ozvyte sa niekto, kto beriete sutent, mne liečba nezabrala a mám metastázy na pľúcach, v pečeni a pri stavci, 4 mesiace po nefrektómii... Idú ma ožarovať, na schválení od poisťovne mám nejaké nové lieky, ale neviem, ako dlho budem na ne čakať.

erny

Beriem už jeden a pol roka, teraz
začínam 13-tú sériu, teraz zníženú na 3/4. Vlani v lete zabral na 100%, mts na pečeni trojcentimetrove zmizli. Každá séria má svoj vlastny scénar vedlajších účinkov. Preparát zaberá len na určité presne vymedzené typy ca. Som optimista, už som si opäť začal kupovať aj trvanlivé mlieko.
Všetkým veselé Vianoce a šťastný Nový Rok.

JR

Reagujem na dotaz jarof - co davat na pluzgiere. Neviem presne ako vyzeraju tie tvoje, ale moje su ako bradavice - teda suche s jadrom. Mne sa osvedcila siliciova mast, ktoru mi predpisala kozna lekarka. Par-krat ho natriem, je to zieravina, a potom to ide pekne odmocit a strhnut - mesiac mam pokoj.
Treba skusit, JR.