Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ockovanie proti rakovine krcku maternice

Príspevok v téme: ockovanie proti rakovine krcku maternice
mato123123

ahojte prosim chcel by som sa co najviac dozvediet o ockovani proti rakovine krcku maternice je to pre mna dost dolezite ak mozte poradit poradte. Potreboval by som vediet vsetko o vedlajsich ucinkoch sexualnom zivote v obdobi ockovania podmienky ktore musia byt splnene pre zaockovanie ci mozu vzniknut nejake nepriemnosti a ci je ockovanie ucinne aj ked uz dievca pred tym malo sex.dakujem kazdemu prispevku sa velmi potesim mozte pisat aj na mail a pripadne odporucit nejaku literaturu alebo stranky velmi dakujem

slava

ahoj reni ja som len zvedava co by my povedal na to doktor.este ked som bola presvedcena ze je to dobre riesenie tak bol z toho celi hepy ze v 12 roku je to najidealnejsie.dnes ma trapy ale nieco ine bola som s dcerou na vysetrenie stitnej zlazy a v pravom laloku ma nieco definujem:okruhle hypoechogenne lozisko 0,5cm a 5,5ml mato o nieco vecsie ako pred rokom ale vobec my doktorka nevysvetlila co to je mam z toho nervy.kontrolu ma o pol roka .pa

vierka

Damian,nerada by som zverejňovala niečo,o sa týka práce v zdravotníctve./myslím tým našu ambulanciu z pohľadu sestričky.No vážne uvažujem o návrate do zdravotníctva.Teraz som na MD.

damian

OTAZNIK, ak nevies, preco je to tak, mrkni sa na stranky, co som odkazal a azda pochopis. Pamataj, medidina je najvacsi a najspinavsi biznis. Tlkol mi to do hlavy profesor strategickeho menezmentu.

damian

Vierka, napis svoje vedomosti, poznatky a skusenosti a zverejnime to na nasej stranke Kampane za pravdu v medicine zdravie.sro.sk

???!

Ja toto inak nechapem.Ked to je take skodlive tak ako sa to mohlo dostat do obehu? A este aj teraz! Ked prisli na to ze to skodi tak ako to ze to nie je stiahnute z trhu?Mne sa to nejako nezda. Mozno je viac ockovacich latok a z toho jedna je akasi chybna? No neviem neviem...ale to viem ze gynekologova dcera sa bola dat ockovat ked som tam bola ja, tak si myslim ze vlastnej dcere by skodit nechcel...tak asi tolko

vierka

Hm,a ako to propagujú lekári.Ktovie,aké provízie majú z toho.veď sa nejedná o ich dcéry.Vedela by som knihu o tom napísať.