Mám chronické problémy zažívacích orgánov, trpím nadmernou plynnatosťou,najmä v noci. Mal som nespočetne veľa vyšetrení a zistili mi len zápal dvanástorníka. Ako sa mám zbaviť bolesti?
gastro
Na plynatost si pozrite sekciu oddelena strava. Urcite aspon kus vzdy pomoze.
Plynatost moze dost casto sposobovat Candia albicans (kvasinky v črevách). (www.candida.cz)/
mám podobné problémy plynatosť,grganie,celkové zlé trávenie,atď.Bola som na endoskopickom vyšetrení Helicobactera mi nezistili ale zistili mi prebytok šťiav,a nábeh na vredy na dvanástorniku ultrazvuk ukázal zväčšenu pečeň a asi ani pankreac nie je podľa knihy.Dostala som lieky ako pangrol,espumisan,venter a helicid na vredy na pečeň esentiale forte a po liečbe sa cítim lepšie.Skúste si dať vyšetriť tuky v krvi-ak Vám to ešte nerobili-celkové
Choď na vyšetrenie žalúdka na prítomnosť Helicobacer pylori. Prítomnosť uvedenej baktérie spôsobuje uvedené ťažkosti a ešte i mnohé iné, napr.kožné.
No a ten zapal dvanastnika ti neliecia? Moja kamaratka mala tiez nieco s dvanastnikom, bola v nemocnici, drzala nejaku dietu a bolesti ju presli...