Pijavičky lekárske

katka l

Pijavičky jej mohli uhynúť z toho že má v sebe nejaký zápal alebo veľa toxínov. Nemali by sa soliť a dávať zvracať pretože potom nemajú z čoho vyrábať bioaktívne látky ktorími vlastne liečia a z tej soli ak to preženiete môžu taktiež hynúť.Dúfam že som aspoň trochu poradila,prajem pekný deň.

katka l

Pijavičky môžete chovať aj doma pre vlastnú potrebu,avšak si ich nikdy neobjednávajte na dobierku bez predošlého pohovoru či sú pre vás vôbec vhodné a taktiež vysvetlenia a ukázania kde sa môžu prikladať a ako sa potom o ne postarať. Na stránke www.altechniky.com si môžte pozrieť bližšie informácie.

jiraska

ahojte vsetci navstevnici fora! potrebovala by som sa sa od vas poradit. moja znama ma problemy s krcovymi zilami, a tak si obstarala pijavicky. kupila si naraz 4. asi pred dvoma tyzdnami si prvykrat naaplikovala 2 naraz. postupovala presne tak ako to pisala jedna odbornicka. ked uz sa nacucali a same odpadli, polozila ich na tanierik so solou. vsetko bolo ok. lenze ked sa na druhy den isla na ne pozriet, nejavili ziadne znamky zivota. najskor si myslela, ze len oddychuju po takom zakroku, no po tyzdni zistila, ze naozaj umreli. preto by sme sa vas chceli opytat, ze co urobila zle? chcela by som si kupit aj ja, lenze odteraz mam obavy. neviem co urobila zle a oni nie su az taka lacna zalezitost. za rady dakujeme!!

katka l

Pijavičky by ste mohol chovať vlastnou krvou,len v prípade že ich chcete používať stále len na seba nie pre niekoho druhého. Avšak omyl je že môže pijavičky používať každý,pri niektorých diagnózach sa nesmú použiť a už vôbec nie kdekoľvek na telo.

hirudo

ak by som sa ich rozhodol chovat doma...bolo by rozumne krmit ich vlastnou krvou-prilozenim na rozne casti tela? meju len pozitivne ucinky?

helena56

pred asi tyzdnom som si zaobstarala pijavice aj ja. mam ich vsak este stale nepouzite, pretoze mam urcite obavy. ja ich potrebujem pouzit pre moj velmi zly stav s krcovymi zilami. mam ich v dost zlom stave a potebovala by som ich prinajmensom zjemnit, zmensit. tak sa VAS pytam ci to teda niekto vyskusal aj na takyto problem, ake ma skusenosti a ako ste postupovali pri jej polozeni na dane miesto. dakujem.

b.b

Počula som aj ja o tom že Pijavičky lekárske môžu pomôcť pri rôzných chorobách... Mňa zaujalo liečenie krčových žíl pomocou nich. Nevie mi niekto poradiť kde sa lieči pomocou nich?

tmaja

daju sa pijavičky, resp,. aspon jedna chovať doma akože pre vlatsnu potrebu a ju v prípade potreby využívať?
Dakuejm