PROSIM O RADU ?

Príspevok v téme: PROSIM O RADU ?
gusto

ASI MESIAC DO ZADU SOM SA STRETOL Z JEDNOU BABOV NA KAVICKE,DOBRE SOM SA CITIL ASI AJ ONA ASPOM TO TAK DAVALA NA JAVO MALI SME SI CO POVEDAT ATD.JA SOM SLOB-BEZ ZAVESKOV!ONA SA RZISLA V AGUST ALE EX JU OTRAVUJE STALE ONA HO UZ NECHCE TAK TO SPOMINALA.
PROBLEM JE ZE MA PRITAHUJE A ZALEZI MI NA NEJ,TAK SOM JEJ NAPISAL SMS PO TOM STRETNUTI TYZ.ZE CI NECHE NA KAVICKU.ONA RADA BY SLA ALE ZE EX JU ZACAL OTRAVOVAT .TAK ZE ONA SA MI POTOM OZVE KET BUDE KLUD JE MESIAC OD VTEDI A ONA NIC .
JA SA JEJ NECHCEM OZVAT LEBO KET MI SLUBILA ZE ON SA OZVE TAK TO TAK BERIEM.MOZNO SOM PRYLIS TVRDOHAVEC ...ALE CAKAM"MYSLIM NA NU !
CO BY STE VY ROBILI KOCKY CI CHALANY NA MOJO MIESTE?JA MAM 30 ONA 22r
dakujem za radu prajem pekny vecer

gusto

DAKUJEM neva moc.ja nedokazem to lebo ket ti dievca slubi tak by to mala dodrzat.aspom si to tak je sugerujem ,vsak som je v tedi napisal a ona sama ze sa mi ozve!zalezi mi na nej aj ket som ju prvi krat stretol .mam 2 velmi zle rozchodi tak sa bojim aj to ma pevne drzi na nohach ze je to na nej.ja som jej dal si myslim dost na javo ze mam o nu zaujem .podla tej poslednej spravy co mi poslala tak but ma problem s eix"alebo ja neviem"nerozumiem babam !myslim si ze ket aj ona nieco citi kumne tak sa mi ozve .a dorzi slovo.je to mesiac ale pockam este a ak nie co uz zit trba.pekny vecer zelam