no mam taky problem..s priatelom sme sa chceli po vyse pol roka prvy raz milovat ale... nemohol sa do mna proste dostat...citila som sa velmi trapne a bolo mi to velmi luto... i ked mi povedal ze ma nema co mrziet bola som sklamana...hmm... pomozte dako plosim:((...na sex nenaliehame ale bolo to dost neprijemne:(..aspon pre mna hej:(
nemoze sa do mna dostat
Ďakujem skúsim to tak :-) snád to pojde,.
natush, skusil by som urcite klasicku (misionarsku), kde ty lezis na chrbte.
alebo potom opacnu, on lezi na chrbte a ty si na nom, otocena k nemu tvarou. vtedy je to viac-menej v tvojej rezii, mozes si prisposobovat hlbku prieniku. v idealnom pripade sa na draheho cela posadis.
ked uz budes na nom, mozes si potom cela lahnut, brusko na brusko, aby ta mohol objat.
A ešte som chcela že aká poloha je najlepšia keď ide o môj prvý sex?
Každé kamarátky hovorili aká bolesť.. no toho sa ja vobec nebojím.. každá bolesť sa dá nejako vydržať ;) hlavne ked to potom bude okey :-) no velmi som mu nepomahala.. on ho tam dal akože tak do stvrtky.. a potom dalej to neslo.. nabuduce musime ist na to inak :-)
A nechavas to vsetko na chalana? Alebo mu pomahas s preniknutim (a jeho nasmerovanim do toho spravneho miesta)? :-) Ak mu nepomahas, tak skus, ty mas vacsi cit v tomto nez on. ;)
nám to trvalo dobre tri dni :D a až na tretí pokus to vyšlo a už je to výýborne
no kks nam trvalo peknych par pokusov kym sa do mna vosiel. ale trening to vyriesi.
My sme s partnerom rok spolu.. včera sme skúšali pohlavný styk..ale nemohol sa domňa dostať tak sme to nakoniec vzdali.. skúšali sme to asi pol hodiny.. a po niekolkych pokusoch som už ani vlhká nebola :/ v čom je problém ? :/
no dufam ze to pojde:P:)...no ale uvidime.. a diky moc za odpovede:)