nemoze sa do mna dostat

Príspevok v téme: nemoze sa do mna dostat
majcinka

no mam taky problem..s priatelom sme sa chceli po vyse pol roka prvy raz milovat ale... nemohol sa do mna proste dostat...citila som sa velmi trapne a bolo mi to velmi luto... i ked mi povedal ze ma nema co mrziet bola som sklamana...hmm... pomozte dako plosim:((...na sex nenaliehame ale bolo to dost neprijemne:(..aspon pre mna hej:(

wreck

natush, skusil by som urcite klasicku (misionarsku), kde ty lezis na chrbte.

alebo potom opacnu, on lezi na chrbte a ty si na nom, otocena k nemu tvarou. vtedy je to viac-menej v tvojej rezii, mozes si prisposobovat hlbku prieniku. v idealnom pripade sa na draheho cela posadis.

ked uz budes na nom, mozes si potom cela lahnut, brusko na brusko, aby ta mohol objat.

Natush

Každé kamarátky hovorili aká bolesť.. no toho sa ja vobec nebojím.. každá bolesť sa dá nejako vydržať ;) hlavne ked to potom bude okey :-) no velmi som mu nepomahala.. on ho tam dal akože tak do stvrtky.. a potom dalej to neslo.. nabuduce musime ist na to inak :-)

heeeeeeeeee

A nechavas to vsetko na chalana? Alebo mu pomahas s preniknutim (a jeho nasmerovanim do toho spravneho miesta)? :-) Ak mu nepomahas, tak skus, ty mas vacsi cit v tomto nez on. ;)

Natush

My sme s partnerom rok spolu.. včera sme skúšali pohlavný styk..ale nemohol sa domňa dostať tak sme to nakoniec vzdali.. skúšali sme to asi pol hodiny.. a po niekolkych pokusoch som už ani vlhká nebola :/ v čom je problém ? :/