príbeh s trápnym koncom

Príspevok v téme: príbeh s trápnym koncom
lea

stal sa mi taky trapny pribeh,zacal sa pred dvoma tyzdnami... po dvadsiatich rokoch odmlky som objavila na nete tel.kontakt na davneho kamarata...Kamaratili sme sa dva roky, ja som sa potom vydala, odstahovala do ineho mesta a kontakty sme prerusili.Strasne som sa potesila, ze mam zrazu poruke na neho kontakt, normalne som sa nahlas smiala a napadla ma myslienka, ze sa mu ozvem smskou, ale neprezradim, kto som,budem chciet, aby sme sa stretli a potom uvidim tu radost v jeho ociach...Tak som mu napisala, len taku kratku spravicku - si ten a ten? odpisal mi, ze ano a ze kto som ja? Napisala som mu, ze keby som mu to napisala, ze by od radosti z koze vyskocil, ze ci by sme sa nemohli niekde stretnut, ze ho chcem prekvapit a preto nechcem napisat, kto som,iba som prezradila, ze som zena a ze sa dobre pozname, ale dlhy cas sme sa nevideli. nechal mi mailovu adresu, tak som mu na nu znovu napisala,ze by som ho rada videla,on napisal, ze buduci tyzden bude mat cestu do Ba, a ze sa ozve.Smiala som sa v duchu nad jeho odmeranymi spravami, lebo som si bola ista, ze keby vedel, kto som, tak bude velmi rad. Dalsi tyzden sa neozval, tak som mu znovu napisala kratky mail, ze aby nezabudol a zorganizoval stretnutie. No a dopadlo to katastrofalne...v piatok vecer mi zvoni mobil,zdvihla som to...a jeho zena - ty stetka jedna, daj ruky prec od mojho muza! Rychlo som to polozila, lebo vo vedlajsej izbe pozeral moj priatel TV a nechcela som, aby sa pytal, ze kto mi tak neskoro vola. Tak som jej hned poslala sms, ze to je nedorozumenie, ze som G...ova kamaratka z detstva, ze som ho chcela prekvapit, ze sa jej ospravedlnujem, ze to tak dopadlo a ze by som rada spoznala aj ju a poprosila som ju, nech mi vecer nevola, ze mam ziarliveho priatela.Potom som napisala mail tomu mojmu kamaratovi, ospravedlnovala som sa mu, ze co som sposobila a podpisala som sa menom, akym ma on v mladosti oslovoval.Na druhy den mi z jeho mailovej adresy prisiel mail od jeho zeny, ze nech viac nepisem ani maily, ani smsky, lebo budem mat problemy a ze on jej ukazal vsetky sms aj maily odo mna.
Ja viem, ze tak mi treba, ze som sa mala hned predstavit,ale ajtak by som rada vedela, aky mate na to nazor

agina

Clovece mna keby chcel niekto vidiet po 20.rokoch, tak vezmem so sebou aj manzela a nerobim s tym ziadne tajnosti.Urcite by mu to spravilo radost.

lea

chcela by som odkazat aj inym, nechcite sa stretnut s niekym z nicoho nic po 20tich rokoch. Asi by to nedopadlo dobre, tak ako v mojom pripade.
clovek sa ma pozerat do buducnosti a nie sa vrtat v minulosti. TAK

lea

agina - si zlata, az sa smejem
to by bolo totiz najmenej v mojom zivote, co by ma pri mojom priatelovi trapilo, horsia je jeho tazka povaha a to, ze posobi zlym prikladom pre nase deti, to je to fakt blbe, ale to je uz iny pribeh

lea

mne totiz nikto vecer o 22hej nevolava na mobil...a to by bolo otazok z priatelovej strany...no a este k tomu, ludia hovoria, ze som strasne lahko citatelna, neviem ukryvat pocity, takze sa mi da z tvare vsetko pekne vycitat. No a pravda je, ze nemala som chut priatelovi vysvetlovat celu tu story, ze som sa rozhodla po dvadsiatich rokoch stretnut s kamaratom a ze mi jeho zena prave vynadala do stetiek...Inak, keby som na to stretnutie isla, jasne, ze by som priatelovi povedala, ze idem na stretko so starym kamaratom... Ale vecerne telefonaty by mi fakt nezhltol.

agina

Ja to vidim tak, ze jeho manzelka je pekna ziarlivka.Velmi pochybujem o tom, ze jej maily a SMS-ky ukazal. Za dalsie.Ak by sa to dozvedel tvoj priatel, no, neviem neviem, ako by to cele dopadlo.Zit so ziarlivcom je to to najhorsie....

blamaz

je to chlap.co sa skryva za zensku suknu!nechal na nu,aby to vyriesila,asi je totalne nesamostatny a za tie roky riadne pod papucou.kedze si im to vysvetlila,mali prijat ospravedlnenie a zasmiat sa na tom,ako na dobrom vtipe.totalne fau-pax.ty uz nerob nic,iba by si to dalej rozpitvavala.ludia sa rokmi menia,mala si s tym ratat,ale co uz...

mamca

Správanie jeho manželky sa mi zdá,jemne povedané,nevhodné. Na druhej strane,prečo odsudzovať človeka za to,že netají pred ňou sms a mail od neznámej ženy? A zaujal ma tiež ten moment,kde píšeš,aby ti nevolala tak neskoro,lebo máš žiarlivého priateľa.Ako by asi reagoval on?
Moja otázka znie: Kto z vás by chcel,aby váš partner zatajoval stretnutie s bývalou kamarátkou/kamarátom?