PORADTE PROSIM!!! SOM NA DNE :(((

Príspevok v téme: PORADTE PROSIM!!! SOM NA DNE :(((
crygirl

ja uz neviem co robit,tak som sa rozhodla ze to asi napisem sem aby mi vobec niekto mohol poradit. som so svojim uzasi rok pricom odkedy odisiel studovat do BA stale sa hadame, on sa vyhovara na mna ja na neho, chcela by som zistit kto ma chybu? naposledy sme mali hadku: povedala som mu ze mi vadi,ked mi nieco slubi a nedodrzi to, napr: mal mi napiat sms, nenapisal, pytam sa ho preco a on ze to jeho vec, dalej ze preco mi nezavolal ked mi slubil, a on ze ja niesom poviiny ti volat kazdy den...... a zase na mna zvalil vinu, ze som sa ozvala, ze som podrazdena niecim asi, alebo ze mi stale nieco vadi,..pritom su to normalne principy vztahu .... viem ze tato otazka nieje adekvatna a neposkytne objektivne nazory ale cem sa vas opytat myslite si ze ma ece lubi?? ked som sa ho na to spytala,povedal ze zase si sprostosti namyslam ...tak v com je chyba ???

rodrigez

Je to jasne... studuje v BA, je tam kopec krasnych bab, hlavne velmi v pohode. Kopec prilezitosti, zivot na paradu. Proste ta ma uz plne zuby... ani mne by sa nechcelo vypisovat stale pod natlakom...

agina

Zrejme ta uz nema tak rad, ako predtym. Alebo ma ine starosti....mozno mu vadi tvoja pritomnost, mozno si mysli, ze ho kontrolujes...je tam 1000 moznosti, ale tu spravnu pozna len on.

honeytrap

ber to tak ze chlapi sa casto menia...a hlavne ked maju take povahy, ze sa lahko ovplyvnit daju priatelmi toto iste som zazivala s mojim ex ked sa dostal na vysoku, na private sa zisla partia kurevnikov a ozranov, a povedzme si na rovinu vela studentiek co vidim aj u nas na skole su radodajky... jedine co ti pomoze je prestan ho kontrolovat, spovedat ho, snazit sa nim manipulovat alebo ho nebodaj vydierat slzami al. rozchodom... venuj sa sebe a hlavne zacni mat rada seba samu tym ze budes mat dostatok sebelasky nebudes zavisla od toho ci ta niekto miluje az potom budes schopna naozaj uprimne bezpodmienecne milovat a nebude ta zozierat strach a ani ziarlivost a hadky odidu same su zbytocne nechaj ho tak raduj sa zo zivota, a ked ON BUDE CHCIET tak sa posnazi

peťka 22

Crygirl podla mna nie je v poriadku, ked sa chlap sprava tak ako ten tvoj. No neviem, ale ak sa takto zacal spravat az teraz nieco v tom bude a to nieco bude podla mojho nazoru ina baba. Za vsetkym treba hladat zenu! A tebe didus prajem vela sil. To chce cas, ten vsetko vyriesi. Bola som v podobnej situacii a casom ta bolest presla. Drzim prsty obom

diduš

Moja drahá, som v podobnej situácii, no po dlhom zisťovaní som prišla na to, aký je dôvod jeho správania, aj ked tvrdil, že všetko je ok. No a dôvod má dokonca meno:Mirka.Takže momentálne sa so mnou rozišiel včera a ja som z toho totálne v.... a neviem ako dalej, lebo očividne je do nej šialene zalubeny, ao som si na začiatku nasho vztahu myslela, že tak zalubeny moze byt len do mna. Ak pridete niekto na riešenie ako to prežiť a nezblázniť sa, tak dajte vedieť..

crygirl

kks -------- a ako zistim ci je dovodom jeho spravania ina baba ??? .... ked ja som od neho 400 km... a vidime sa len cez vikend ???

kks

Ahoj. V tvojej situacii som uz bola tiez. Tazko povedatz, co je vo veci. v kazdom pripade si je vsak tebou az moc isty, vie predpokladat tvoje reakcie, preto by som sa teraz zacala spravat uplne inak, ako on ocakava. Ked nazavola alebo nanapise, nepytat sa preco, ako keby ti to bolo jedno, takisto nemat vzdy na neho cas, venovat sa svojim veciam, svojim priatelom. To ho zneisti a ak mu na tebe zalezi, zacne sa snazit. Nezabudni, ze chlapi su lovci, chcu lovit a nie byt loveni a kontrolovani. Nie je to lahke, ale vynalozena snaha za to stoji. A ak je dovodom jeho spravania ina zena, tak nanho jednoducho kasli. Neponizuj sa. Ja uz to mam tiez za sebou, urobila som vela chyb a poucila sa z nich. Vela stastia. KKs

crygirl

anka: ------ a ak mi na nom neuveritelne zalezi??? co potom ??? ja viem najradsej by som bola keby som ho nelubila, ked sa takto ku mne sprava, aj by som sa s nim rozisla no ja to nedokazem, som prilis citliva... a boli ma to

anka:

nuz, asi si sama vycitila, ze nieco nie je v poriadku, podla mna, chyba v tebe nie je, nenaliehaj na neho aby ti zavolal, napisal sms, neskor sa situacia ukaze v jasnejsom svetle