caute baby,som normálna baba a mám 23r, chystám sa ku gynekologicke,no priznám sa že prvykrát.proste som doteraz nemala dôvod,hormon.antikoncepciu som nechcela,veď je aj iná ochrana.no už sa chcem k jednej prihlásiť,len na bežnú prehliadku.NIEJE to blbe,že mám 23? Ked ste boli neskor, nič vam nepovedali?že kde ste boli doteraz alebo nieco take?ja len že či mi neVYNADA. :-) DIK ZA ODPOVEDE.
prvé gyn.vyš.v 23.BLBE?
Adulka nemaj vôbec obavy.Veď predsa ideš.Ty nehovoríš že nechceš ísť.Ja som bola prvý krát v 28 r. A všetko bolo o.k.Nemal žiadne blbé otázky.Jedine jednu.Že ak sa potvrdí tehotenstvo či si to chcem nechať.Vtedy bolo vidieť že čaká na odpoveď.Ale moja bola od prvej sekundy jasná ÁNO.Vtedy si "vydýchol" a bola sranda.Ako by to dopadlo pri nie neviem.Takže ýiadne strachy a bežkaj.Príjemný pobyt v ambul.Ľuba
Ahoj Adulka, nie si sama, ja mám 20 rokov a ešte som nebola u gynekologičky, HAK nepotrebujem, ale asi by som mala ju používať, ale nechcem do seba pchať tie hormony, pretože proste určite musia mať negatívné účinky na organizmus..........Ale niekedy sa odhodlám.
printessa: tak si tam chod kludne aj ako kojenec, my ostatni normalni az ked uzname za vhodne
Ja som bola v 27. rokoch tiež som mala z toho hysák ale dopadlo to dobre, až nad moje očakávania. Lepšie ísť v 23. k gynekologovi ako mať 13. a mať ženské problémy. vela zdaru!!
dik baby za príspevky,este som nebola,no v blízkom čase pôjdem už aj ja...este raz dik...
ja bola asi v 25. a nepovedala nic,len bola trochu prekvapena. ale vsetko bolo OK tak to preslo bez reci.,
Ja som bola poprve v 20tke, tiez som sa od strachu nevedela odhodlat skor! A ked konecne, smozrejme som si zvolila zenu - gynekologicku... a sranda nastala az vtedy, ked mi dvere otvoril mlady chalanisko a povedal, ze zastupuje pani doktorku, ktora je na dovolenke! No co uz.... zvladla som to, pan doktor bol sice mlady, ale velmi profesionalny a priatelsky.
dik baby,ste zlaté...
ahoj, no ja som na svojom prvom gyn. vysetreni bola v 24r...nema preco ti vynadat, sice mohla si ist skor, ale to bolo tvoje rozhodnutie a ona ho musi respektovat, neboj sa tam ist :-)