ahojte ma niekto skusenost s kremom glyco A od biodermy?
bioderma
moncika, ak to neprezenies s davkovanim hned na zaciatku,tak sa ti nic lupat nebude. A ak mas citlivejsiu plet, tak maximalne nos. Ale to sa da skorigovat mastnejsim kremom, ktory sa natieta po pouziti Glyko A. A ako to posobi? No az tak velmi neviem, nje o farmaceut. Ale je to na baze ovocnych kyselin, nieco ako chemicky piling na domace pouzitie.
lili2 dakujem, ja si ho chcem teraz kupit. dufam ze pomoze, ja mam flaky po akne, nieje to az take strasne ale chcela by som mat uz uplne zjednotenu farbu pleti. a este nieco ako posobi ten krem? to sa mi bude vrchna cast pokozky olupovat alebo ako? velmi tomu nerozumiem
ja som mala. Podla mna je v pohodke a pomaha. Je vhodne ho pouzit skor teraz na jesen, a to po veceroch. Po prvykrat si ho nechaj naozaj kratko, staci aj polminutka..a az po par dnoch ten interval nanesenie-zmytie predlzuj. Plet si zvykne,nemusis panikarit. A na jar budes mat lepsiu plet. ja som mala pigmentove flaky a dost mi pomohol.. v lete nezabudni na dobry krem s ochrannym faktorom a bude to vsetko v pohodicke... do roka to mas vychytane a vystacis si s obycajnm make-upom z drogerie.
to uz nikto neskusal krem glyco a od biodermy??
Mam spalilo mi to tvar a nemala som to na tvari viac ako 2 minuty a to nemam citlivu plet.