PLEEEEASEEE HEEEEEEELP...

smutna:(

po dlhom presviedcani rodicov, mi nakoniec dovolili dat si piercing do nosa. hrozne to bolelo, oko mi slzilo 2 dni, nemohla som sa ani len vysmrkat, v nioci ma to tak bolelo, e som nemohla spat, zapalilo sa mi to a odvtedy som mala sennu nadchu kazdy rok..vydrzala som takto s piercingom asi mesiac, potom som si ho vybrala, ulavilo sa mi ako nikdy v zivote:) rodicia boli stastni, ze som sa poucila na vlastnej kozi. no senna nadcha mi ostala doteraz a uz je tomu 9 rokov....a to som si dala robit v jednom z najluzusnejsich kozm. salonov v Taliansku. proste moj organizmus to neprijal

aljoska

Náš synátor tiež vymýšlal s piercingami,tak isto sme tu nechceli dovoliť.Potom sme sa dohodli,že ked bude mať 18,nech si dá kde chce.A za ten čas ho to prešlo.Si zatial pod dozorom rodičov,mala by si ich posluchať.A ja osobne by som si v živote takú "blbosť" ako je piercing nedala.Ak tak velmi chceš,tak potom už radšej,tak ako píše poliewočka,do ucha.

poliewoocka

"preco?" ,mas pravdu.Je to len nejaky dvihac sebavedomia a trapny prejav rebelie.Je tu viac proti ako za.Este si to rozmysli.Aj mne sa to pacilo v tvojom veku,no uz mi nebezpecne taha na 18 a teraz som si uvedomila,ako dobre som spravila,ze som sa vyhla takej hlupej zbytocnosti.
PS:Radsej si vybi piercingmaniu na uchu...:)

preco?

vraj piercing na jazyku velmi nici zubnu sklovinu.nebudes ani cisto rozpravat,budes suslat,na krase ti to tiez velmi neprida,dalej ta infekcia,nevychutnas si poriadne ziadne jedlo,na co je to dobre?pouvazuj,ja by som to nechcela ani za nic na svete!

poliewoocka

Rodicia sa opravnene boja-hrozia rozne infekcie dokonca aj strata chuti a to natrvalo.Kolko mas rokov?Rodicov len tazko presvedcis.Argumentmi,hadkami a placom svoje nedosiahnes.