Cely tento rok som mala aj dvakrat do mesiaca mykozu. naraz z nicoho nic na tri mesiace odisla a dnes uz zase svrbenie a vytok. Co mam robit? Som zufala. Na nic to nereaguje...Ci nejem sladke, ci sa preliecim mastami, furt sa to vracia. mam 26 rokov.
Mykoza pravidelna ako hodinky
Dobre na zaciatok.Ale su aj lepsie na trhu, s viacerymi kulturami, kazda vyraba ine cenne veci pre nas a s miliardami organizmov. Aj v mojich predajniach mam take.Mozes si porovnat kliknutim na cislo produktu, to ti da obsah.
RNG, kupila som si "Nature Made" Acidophilus, su to tabletky a jedna ma 500 milionov bakterii. Je to celkom ok? Dokonca som ju aj prehltla pocas jedenia polievky:) lebo to nie je velka kapsula. Zvazovala som aj tie, ale aj tak by som ich neprehltla cele. Ma to brat dvakrat denne, co myslis? Porad prosim. Za aku dlhu dobu by som mohla cakat zlepsenie?
RNG, kupila som si "Nature Made" Acidophilus, su to tabletky a jedna ma 500 milionov bakterii. Je to celkom ok? Dokonca som ju aj prehltla pocas jedenia polievky:) lebo to nie je velka kapsula. Zvazovala som aj tie, ale aj tak by som ich neprehltla cele. Ma to brat dvakrat denne, co myslis? Porad prosim. Za aku dlhu dobu by som mohla cakat zlepsenie?
RNG dnes tie probiotika kupujem:) Keby mali menej bakterii, tak ich zoberiem castejsie...
Wobenzym je dobra enzymaticka zmes, ale uz zastarala, pomerne slaba a velmi draha.Ak chcete silnejsie, obratte sa napr na moje predajne..
Ale probiotika sa nedaju nicim nahradit. Dobre probiotika ti v tele vyrobia hromady obrannych latok proti patogenom, vcitane kvasnych infekcii.
Ani vitaminy, ani ciste telo ti tolko protilatok nedaju, ako dobra probioticka zmes.
áno tie som brala,wobenzym to sú prírodné enzýmy a teraz beriem komplexnú kúru vitamínovú očistnú tak ubidím tak o mesiac , ale zatiaľ sa držím, hlavne som zistila najväčší problém sú sladkosti a no´havičky keď som dávala do aviváže a šaláty - namiesto octu jablkový alebo citrón, napr. gaperfruit vytvára zásadité prostredie, no a tá mykóza vzniká keď je oslabený alebo narušený imunitný systém , preto tersz beriem tú očistnú kúru , ktorú mi naordinoval jeden lekár, ktorý sa venuje aj alternatívnej medicíne a pomocou takého prístroja mi zistil môj problém, pretože treba zistiť a ostrániť pričiny vzniku
...zelenina urcite bez akehokolvek octu...
surova zelenina je takmer vsetky druhy zasadotvorna, varena nie.
bystrik, milujeme sa len ked som ok. Keby som nanho nieco preniesla, nemala by som pokoj od mykozy aj rok...S manzelom sme spolu 5 rokov dlho som bola aj bez mykozy. Myslim, ze tie tablety sa volaju Flukonazol, co si brala, tie som brala aj ja a zbavilo ma to mykozy, ktoru som mala, ale dalsia prisla tak ci tak:( Ale dakujem za rady, skusim si davat zeleninove salaty s octom a tak.
ja som brala nejaké tablety orálne a tie zabrali v kombinácii s acidkom a tablety acidophilus ešte zistím ten názov tabliet a dám Ti vedieť, ale môj lekár povedal, že treba aj partnera preliečiť, lebo on to mohol chytiť od Teba ale jemu to neškodí a pri styku sa to na ´Teba prenesie
mykóza je večný problém,aj mne sa vrátila po rokoch, ale určite pomôže vylúčiť sladké, spodné prádlo bez aviváže , nepoužívať slipové vložky iba tenké ale málo , skús wobenzym ´veľké balenie cca 4 000,-sk z lekérne ,piť pravidelne asidofilné mlieko, biely jogurt s biolátkami a prečitiť organizmus - čaje a vitamínovú kúru , mne to pomohlo a mala som svätý pokoj, len sa neviem zriecť sladkosti a vtedy to prepukne