Chorý vtáčik - korela

Príspevok v téme: Chorý vtáčik - korela
korela

Mám,korelu a uz druhý deň ani nepípla. Vždy si spieva a je veselá. Včera moc zvracala a nebola ani na bydielku. Sedela na dne klietky a vkuse pila. Večer mala hnačky. Je uplne ticho a cely deň spí. Nemyslím,že by niečo zledla ked bola vonku z klietky,skôr to je nejaká viróza,alebo bolo niečo v krmive. Ako jej pomôcť? V okolí 150km nie je žiedny veterinár,ktorý rozumie operencom.

lea

my sme mali andulku a mala modry zobacik, tak kazdy hovoril, ze je to samec a zrazu zacala znasat vajicka a zobak sa jej zmenil na hnedy. cudne. zverolekar povedal, ze sa to stava, ked ziju vtaci bez partnera. a strasne vela vajicok znasala, aj kazdy druhy den a nakoniec zdochla od vycerpania. chudatko a stale na tych vajciach sedela a aj tak z nich nic nebolo

korela

fraisee,to je dost smutne,ale moja korela je on-viem to urcite. predchvilou som ho vazila a schudol 10g. Je slaby,ale snazi sa jest. Aj tak mam o neho stach.

fraisee

sme mali korelu a ta nam zdochla lebo trpela "neschopnostou zniest vajce", sedela dole v kliekle nezrala a pomaly ku koncu sa ani nehybala. rano sme ju nasli vystretu.

korela

obcas sa otvara balkon ,ale len na chvilu,ked idem nieco vyprasit a ona tam ma klietku. Tiez ma to napadlo,ci nie je prechladnuta. Cely den iba spi...

Ivka 1

Skús sa ísť do lekárne spýtať,či majú propolisovú tinktúru, pár kvapiek 2-3 do
vody a potom skús do zobáčika. Možno pomôže.

kifaa4

nebude najlepsie vyhladat veterinara? sama na to nedojdes, preco sa zle citi. tak ked ho nemate v okoli, tak aspon vyskusaj tu na webe. je vela zvieracich stranok, kde ti pomozu aj dobornici na dialku. a inak, nezmenila si jej potravu? nebola niekde, kde ju mohlo prefuknut? skus aspon daco zistit.