Mám,korelu a uz druhý deň ani nepípla. Vždy si spieva a je veselá. Včera moc zvracala a nebola ani na bydielku. Sedela na dne klietky a vkuse pila. Večer mala hnačky. Je uplne ticho a cely deň spí. Nemyslím,že by niečo zledla ked bola vonku z klietky,skôr to je nejaká viróza,alebo bolo niečo v krmive. Ako jej pomôcť? V okolí 150km nie je žiedny veterinár,ktorý rozumie operencom.
Chorý vtáčik - korela
Mrkni na stranku www.edusan.sk
Hore najdes Zviera ma problem. Tam poloz svoju otazku, odpovedia ti.
my sme mali andulku a mala modry zobacik, tak kazdy hovoril, ze je to samec a zrazu zacala znasat vajicka a zobak sa jej zmenil na hnedy. cudne. zverolekar povedal, ze sa to stava, ked ziju vtaci bez partnera. a strasne vela vajicok znasala, aj kazdy druhy den a nakoniec zdochla od vycerpania. chudatko a stale na tych vajciach sedela a aj tak z nich nic nebolo
fraisee,to je dost smutne,ale moja korela je on-viem to urcite. predchvilou som ho vazila a schudol 10g. Je slaby,ale snazi sa jest. Aj tak mam o neho stach.
sme mali korelu a ta nam zdochla lebo trpela "neschopnostou zniest vajce", sedela dole v kliekle nezrala a pomaly ku koncu sa ani nehybala. rano sme ju nasli vystretu.
dakujem vsetkym ktri mi poradili. DAKUJEM***
Miesto vody jej skus dat cierneho caju a do neho jej rozpusti trosku acylpyrinu.Caj musi byt studeny.
pozri sem: www.parrotclub.sk
obcas sa otvara balkon ,ale len na chvilu,ked idem nieco vyprasit a ona tam ma klietku. Tiez ma to napadlo,ci nie je prechladnuta. Cely den iba spi...
nebude najlepsie vyhladat veterinara? sama na to nedojdes, preco sa zle citi. tak ked ho nemate v okoli, tak aspon vyskusaj tu na webe. je vela zvieracich stranok, kde ti pomozu aj dobornici na dialku. a inak, nezmenila si jej potravu? nebola niekde, kde ju mohlo prefuknut? skus aspon daco zistit.