vlasy... dovod vypadavania.-...

Príspevok v téme: vlasy... dovod vypadavania.-...
vlasika

Ahoojte,,vsimla som ze je tu kopec tem,o vypadavani vlasov,tak by som vam chcela povedat, ze dovod vypadavania moze byt akykolvek,,,Uz ma trapi vypadavanie vlasov 2 roky ... zaroven ma lieci imunoloog na chlamydie,ktorych sa neviem zbavit a stale sa mi rozsiruju. Az teraz po 2 rokoch mi zistila kožna lekarka po kope vysetreni ze mam tolko chlamyydii, ze moje telo nevie voci nim bojovat preto mam to vypadavanie vlasov,,, nik by necakal ze mi stanovi takuto dIAGNOZU....
cO Z TO HO VYPLYVA???

BABY... v ziadnom pripade sa nenechajzte od lekrov odpisat tym,ze vam povedia,,jedzte zinok a prestane to ale trvajte na riadnych prehliadkach a vysetrenmiach!!!!
Nieje to sranda ... mne vypadal cely KRRASNY objem vlasov.:( a este stale padaju lebo som to nezacala liecit....

RNG

Vykolajenie hormonov moze byt stravou, zamorenim(vcitane liekov, chemikalii aj patogenov a ich vyluckov)ale aj dusevnym stavom.
Psychologia sa premieta priamo do stavu tela, do vsetkych procesov v tele, teda aj imunity, hormonalnych a inych.
Optimizmus a viera je jedna z najsilnejsich prostriedkov.

vlasika

chces povedat,ze to moze byt aj pricinou zmenou nalad,ked hovoris ze " vykolajenie hormonov" ci som zle pcohopila,?:)

RNG

Seborrhea je tiez jedna z "autoimunnych chorob", kde som spominal mozne priciny, vcitane chlamidii, boreliozy, mykoplaziem a vyrusovych infekcii.
Tie su priciny aj okrem ineho vykolajenia hormonov.
Okrem zinku a selenu je proti vytvaraniu dehydrotestosteronu(seborhea, psoriasis, acne, hyperplasic prostate...)ucinny aj vytazok z korenov zihlavy.
Samozrejme treba adresovat aj povodnu pricinu, patogen.