Ahoj vsetci..mam otazocku. Co si myslite, je mozne aby sa zamiloval niekto cez internet? Mam verit niekomu, s kym chatujem uz pomerne dlhu dobu, ked mi hovori ze ma ma rad? aj ked sme sa vlastne nazivo este nevideli? Ale rozumieme si, dokazeme neskutocne dlho "klabosit".. Tak co vy na to? Nie je to len oblbovanie? diky
laska cez internet
fuha, ste ma prekvapili..:D myslela som ze mi asi sibe..
Demi, jasne, videli sme svoje foto,on ma dokonca moju fotku ulozenu, aby sa mohol kedykolvek na nu kuknut :)
Med nemyslim si ze by bol nejaky "nebezpecny", riesime naozaj vsetko mozne, a ked flirtujeme, tak sa vie viac ovladat ako ja :)) Myslim ze je uprimny, lebo mi povedal veci, ktore sa len tak nehovoria.
Chemikal to je super, dufam ze aj ja budem mat stastie :)
Lola preco si myslis ze je to blbost??
Takze vdaka za nazory a mozte niekto este nieco pripisat..aj negativne skusenosti.
Ahoj, no ja si tak isto nemyslim že by to bola blbost, zalubit sa cez net, a obzvlašť ked si tak roumietea su tam aj sympatie. A fakt , videli ste sa už (myaslím aspon foto) ?
Okolo mna je viac parov kt. sa zoznamili cez pokec a teraz spolu žiju, tak isto to bola laska už ked si pisali, pred tým než sa stretli.
Aprop, ja som sa tiež zoznamila s teraz už mojim manželom cez pokec :-)
ja som si tiez velmi dobre rozumel cez net z jednou babou pisali sme si spolu velmi dlhu dobu a potom som ju pozval von nic vela som si od toho vesluboval ale teras spolu chodime uz pol roka a ja som sa do nej naozaj zalubil
ja si nemyslim ze je to az taka blbost....zazila som nieco podobne len s tym ze to nebolo cez internet ale cez mobil:)a vnikla z toho laska.....ale na druhej strane nemozes nikdy vediet co sa z toho druheho vykluje.Nedajboze natrafis na nejakeho uchila a ktovie ako to dopadne.....takze bud radsej opatrna
je to blbost ver mi
Je to len sympatia, nie laska.