laska cez internet

Príspevok v téme: laska cez internet
neista

Ahoj vsetci..mam otazocku. Co si myslite, je mozne aby sa zamiloval niekto cez internet? Mam verit niekomu, s kym chatujem uz pomerne dlhu dobu, ked mi hovori ze ma ma rad? aj ked sme sa vlastne nazivo este nevideli? Ale rozumieme si, dokazeme neskutocne dlho "klabosit".. Tak co vy na to? Nie je to len oblbovanie? diky

gabca

no ja som sa tiez tak spoznala s mojim priatelom, vlastne kamoska mi dala jeho cislo, par sms, potom stretko.....a teraz su to uz skoro 4 roky co sme spolu :) takze je to super a nikdy nevies kedy ta stretne stastie a ten pravy :)

brandon

tak to mas stastie alebo neviem co, lebo zoznamka na www.pokec.sk je podla mna iba tak dobra na zahananie nudy. ja v tom nevidim ziadnu perspektivu, lebo dotycne baby si z toho robia iba dobry den, ked si s nimi dopisujem. podotykam ze nejde iba o nejake sproste navrhy a blbosti ale o normalny pokec na nejaku temu. takze asi tak...

zuzana175

neista: urcite sa stretnite. ja som zrealizovala vcera vecer stretko s jednym chalanom, co sme si pisali asi 2 tyzdne. obidvaja sme si k sebe nesmierne sadli. je uzasny. chodte na kavicku a potom sa ukaze, co bude dalej:)

femmfatal

musis sa s nim stretnut. Inak to nie je laska,ale sebaklam. Poznam 3 pari co sa uz zobrali , z netu a samozrejme sa nevykecavali hodiny ,ale po 10 -15 mailoch ked bolo jasne ze je o com rozpravat sa stretli a ,ak prebehla isrka tak sa dali do kopy.Moja skusenost je cez 50 stretnuti z netu ,,a az ten posledny bol pravy a zijeme spolu dva roky a asi stale aj budeme.Net je dobry na spoznanie ,ale nic nie je nad spoznanie v realite a moze ta skovovat. to sa mi stalo 50x ,bude nemal auru ,charizmu ,alebo bol to debil ...atd. Net je dost strata casu:je krajsie lasku zit a nie si o nej pisat...

januška

ahoj neista :) ja som sa s priatelom tiez spoznala cez net,potom sme sa stretli a teraz som uz 3/4 roka taka stastna ako este mikdy :) tak drzim palce aj tebe.nie je to blbost...internet len rozsiruje nas obzor :)

Xka

no zamilovat sa da cez net ale ta zamilovanost by nebola ta prava zamilovanost....moze ti povedat ze ta ma rad..ale skor mi znie ze si mu velmi sympaticka..dobre sa mu s tebou pise..a toho druheho clovek musi najprv vidiet aby vedel ze to co citi je tak...tazko na nieco take odpovedat lebo kadzy je iny toto je moj pohlad...ale urcite by som mu neverila celkom uz kvoli sebe:)...ako pozeram tak ty ho uz musis nejak poznat a niektore veci veru sa nedaju skryt a povedia o nom nieco... je dobre zistit osobne ci stoji zato;)vela stastia

sunshine-smile

Podla mna to nieje nic extra, nic ine ako ked sa spoznas a zacnes bavit s niekym nazivo... zalezi ci ste sa videli alebo nie ale aj to je s otaznikom... vsetko je ked sa uvidite normalne komunikujete podobne ako v reale s tym rozdielom ze po dobu kym sa tak stane nehovorite spolu -nazivo... na jednej strane mozno aj dobre bo to niesu mozno sympatie kvoli vyzoru toho druheho ale kvoli vyjadrovaniu a sposobe prejavu tak vsetkeho ostatneho co sa da cez net zistit...takze nevylucujem lasku cez internet no najlepsie je potom sa o tom presvedcit face to face... a ked laska aj nazivo potrva alebo vzplanie na oboch stranach, je to krasa... mam s tym skusenost a bol to moj nakrajsi dar aky som od zivota zatial dostala... nikdy som nebola taka zalubena a nemilovala tak velmi ako vtedy a tie chvile boli pre mna tie NAJ ake mozu existovat...takze do toho ale s istou davkou opatrnosti! a ked uz sme pri tom :-) Ako zistit ze miluje? bo ani v reale to nieje jednoduche rozpoznat? Ako zistit ze lubim ta znamena naozaj lubim ta zo vsetkym co k tomu patri a nie lubim ta pre to ze si s tebou chvilu uzijem a potom idem dalej "zistovat" o com vlastne vztahy su, sak do tridsatpatky casu dost..? Hm???

stela2

no moja ja som zazila to iste bola som ohurena aky j supere a nakoniec sme sa stretli a bol z neho riadny psycho chalan...pre istotu si davaj bacha...a to mi om sluboval verila som mu a vidis to

veronika

nie je to blbosť... so svojím terajším priateľom sme si písali rok a pol a dali sme sa dokopy...je to naozaj krásne, aj keď sme spolu ešte krátko...dúfam, že to vydrží a Tebe tiež radím, choď do toho!!:)))