chcel by som svoje dievca prekvapit kupou vibratora, a zaujimali by ma postrehy aky je zly/dobry..co aka funkcia je super atd atd...
aky vibrator?
vovan je to pecka... ja som tiez kupil, sice nie ako darcek ale pre haluz, my s kockou ked nieco popijeme tak robime riadne somariny a vibrator mmm mnam, ono to nieje vibrator klasicky, ja som kupil ten gumeny obojstranny 33cm klacek a je to parada... kvoli 2 veciam, 1. mozes skusat kadejake rozne polohy napr. ona sa postavi na svoje kolena, sadne si na lytka a potom si lahne na chrbat s tym ze lytka sa dotykaju jej stehien a v podstate je dost natiahnuta, vtedy ak ju uz mas dost uvarenu a pouzijes ten vibrator (inak sa dnu dostat neda, len vibratorom) tak je to riadna jeba a dlho to nevydrzi... 2. vec, date si nejake to cislo, mozno dve a musis chvilu cakat a ona sa takisto musi dost snazit aby ste mohli pokracovat (ak teda mate este chut po dvoch cislach ale su dni...), skus jej dat do ruk ten vibrator a ze nech sa chvilu sprava ako keby si tam nebol a pozeraj sa na nu... o par sekund si bezpochyby zase v pohotovosti... nadherka... jednoznacne odporucam a nenechaj sa ovplyvnit niektorymi konzervativnymi prispevkami
Cauko...v piatok minuly tyzden som dostla od frajera vibrator,len tak...je to uplna haluz ale sama na to nemam cas:)
Vybral ho podla toho,co mam pri milovani najradsej,kedy ma to najviac vzrusuje a tak...musis vediet co ma co,kde a ako to ma ta tvoja najradsej.
Dufam ze vyberies ten spravny:)
Irma14, ty máš asi 14, že? alebo si mníška?
kitti...dakujeeeem konecne nieco co som aj hladal:))vdaka..mrknem na to teda...
Je to super vecicka,ale najprv sa o tom porozpravajte,ze co na to ona. Su rozne vibratori,ja mam aj take maksie a tvrdsie. Mne sa paci to maksie,su z gumi,gelu,tie tvrde su take velmi umele. Radsej vyskusajte nieco maksie...
mne jeden kupil moj partener a mozem povedat ze to je uzasna vecicka, obohatilo to nas sexualny zivot..i ked tiez ho niekedy nepouzijeme aj mesiac aj viac, ale radi sa k nemu zase vraciame..
irma14 predpokladam ze tvoj vek je velmi nizky asi ako vypovedna hodnota tvojho prispevku. Nevidim dovod preco by to malo byt primitivne, asi si to chcela len nasilu nejak pomenovat ale toto si teda trafila dost mimo. Lahko perverzne to je, ale taka lahka preverznost je v kazdom z nas, a nieje na tom nic zle ju prebudit. A tie kecy s hriechmi si nechaj na nejaku detsku besiedku, ako sa hovori veriaci niesom, vdaka bohu:)) ale nahodou smrtelne hriechy poznam, a ty si asi vymyslela osmy, mali by ta nejak ocenit:D:D:D
podla mna je to primitivna vec,je to pod uroven si tam niečo take strkat ako je vibrator,podla mna je to pervezne,a okrem toho je to hriech a nejde o maly jednoduchy hriech,ide o tažky smrtelny hriech.niečo take robit a ešte to tuna pisat je pod uroven mali by ste sa všetci hanbit,myslim tych čo si tam davaju tu vec a ty ktory to podporuju....fuuuj..bleee