je to dobre?

blade364

tak ja uz ani neviem ci nieco bude treba vysvetlovat lebo sa to nejako prerastro do vaznej krizi a hrozi rozchod

fraisee

no tak jej vysvetli ze ked sa na teba hneva nech ti to povie, to nie je dovod ani na hysterie ani na rozchod. mna tiez rozculuje ked je na mna chlap priliz dobry, lebo dokonalost je nudna.

blade364

fraisee mozno mas pravdu ale ja by som to skor povedal takto aspon ako to citim: je priliz dobra a nechce si priznat ze sa na mna hneva a povedat mi ze som spravil chybu pretoze sa boji zeby sme sa pohadali alebo nieco take je to moj nazor

blade364

ja som tu istotu v nej mal ze jej mozem vo vsetkom doverovat ze ma ona naozaj velmi lubi ale tak ja neviem teras sa na nu velmi hnevam kvoli zbytocnostiam a viem ze je to mozno moja vina a aj som sa jej zato ospravedlnim ale ona si nechce priznat to ze sa hnevala a povedala ze ak sa nieco deje tak je to iba jej chyba a to ma naozaj nahnevalo pretoze viem ze bola a aj je na mna nahnevana a este som sa dozvedel ze mi nehovori uplne vzdy vsetko len to co si mysli ze by mi vyhovovalo

Soraja

nebud k nej zly, viem z vlastnej skusenosti, ze to dokaze velmi ublizit. Clovek by si nemal byt nikdy tym druhym isty, ale netrap ju pokial ti nic neurobila. Nekaz vas vztah, pretoze si nieco myslis. A je pekne, ze si k nej velmi mily.

blade364

nie to nechcem ale mam taky pocit zeby som taky mal byt petoze doteras som bol velmi mili a zda sa mi ze je si mnou velmi ista alebo nieco take