PORADTE - TEHOTNA? - ZLOZITE-RADA PROSIIIIIM

Príspevok v téme: PORADTE - TEHOTNA? - ZLOZITE-RADA PROSIIIIIM
hajdavu

ahojte... ja som brala HAK, ale vysadila som ju, potom mi prisli kramy 6.10. a potom uz nic. Medzitym sme mali s priatelom sex s kondomom a to sa este aj vytiahol, ked sa urobil. Raz sme mali sex bez kondomu, ale to len tak 10 razy hore dole a ani sa nespravil. Robila som si tehotensky test, vysiel negativny. Bola som u gynekologa, povedal, ze na 80percent tehotna nie som, robil aj ultrazvuk, ale ze keby som tehotna bola, uvidi to ay po 17-tich dnoch od oplodnenia. Pichli mi vyvolavacku. V poslednom obdobi som schudla 3 kg. Baby, aky mate nazor, skusenosti. Som v tom????

gabca

nemyslim ze si tehotna...to bude tou hak, je to svinstvo...cudujem sa ako to môze niekto brat....pokial to nie je ozaj nevyhnutne.....

drhorak

HAJDAVU... to ze si si myslela ze ste si davali pozor, to znie skor ako ze TY si si myslela a partner si to uz nemyslel :-)

meeeda

nemyslim si ze si tehotna, popravde oplodnenie z prerusovanej suloze ( ze muz sa urobi mimo) je skor zazrakom ked si navyse uvedomis ze zena je plodna len kratku dobu, aku dlhu a tazku cestu musia prekonavat spermie v ejakulate aj ked je ho dost a nieto este ked tam ziaden ejakulat nie je a je ich len par....navyse popisujes ze si vysadila HAK> To ze ti bude perioda blbnut je uplne normalne, HAK je svinstvo a uplne prevrati telo naruby. Ako ti dopadli testy?

kathy

prosím vas pomozte, ak viete. Mala som nechraneny pohlavny styk s partnerom ale styk som mala hned po skonceni menstruacie. Mozem byt tehotna??? ked sa partner neurobil do mna??

hajdavu

Robila som si dalsi test-negativny...som uz 7. den po vyvolavacke a stale nic, dnes som bola si dat vziat krv na testy, o 12 mam vysledky...bojim bojim

milka8

clovek nikdy nevie,aj ja som otehotnela,a myslela som si,ze sme si davali pozor.absolutne necakane a neplanovane.a teraz mam pekne dietatko.ved o tom to je,deti sa rodia z lasky...