ahojte... ja som brala HAK, ale vysadila som ju, potom mi prisli kramy 6.10. a potom uz nic. Medzitym sme mali s priatelom sex s kondomom a to sa este aj vytiahol, ked sa urobil. Raz sme mali sex bez kondomu, ale to len tak 10 razy hore dole a ani sa nespravil. Robila som si tehotensky test, vysiel negativny. Bola som u gynekologa, povedal, ze na 80percent tehotna nie som, robil aj ultrazvuk, ale ze keby som tehotna bola, uvidi to ay po 17-tich dnoch od oplodnenia. Pichli mi vyvolavacku. V poslednom obdobi som schudla 3 kg. Baby, aky mate nazor, skusenosti. Som v tom????
PORADTE - TEHOTNA? - ZLOZITE-RADA PROSIIIIIM
HAJDAVU... to ze si si myslela ze ste si davali pozor, to znie skor ako ze TY si si myslela a partner si to uz nemyslel :-)
nemyslim si ze si tehotna, popravde oplodnenie z prerusovanej suloze ( ze muz sa urobi mimo) je skor zazrakom ked si navyse uvedomis ze zena je plodna len kratku dobu, aku dlhu a tazku cestu musia prekonavat spermie v ejakulate aj ked je ho dost a nieto este ked tam ziaden ejakulat nie je a je ich len par....navyse popisujes ze si vysadila HAK> To ze ti bude perioda blbnut je uplne normalne, HAK je svinstvo a uplne prevrati telo naruby. Ako ti dopadli testy?
prosím vas pomozte, ak viete. Mala som nechraneny pohlavny styk s partnerom ale styk som mala hned po skonceni menstruacie. Mozem byt tehotna??? ked sa partner neurobil do mna??
Robila som si dalsi test-negativny...som uz 7. den po vyvolavacke a stale nic, dnes som bola si dat vziat krv na testy, o 12 mam vysledky...bojim bojim
clovek nikdy nevie,aj ja som otehotnela,a myslela som si,ze sme si davali pozor.absolutne necakane a neplanovane.a teraz mam pekne dietatko.ved o tom to je,deti sa rodia z lasky...
nie