čo sa to so mnou robi? bojim sa,že zomriem=(

Príspevok v téme: čo sa to so mnou robi? bojim sa,že zomriem=(
zuzka19r

Začinam sa bat,viem upozornovali ma nech prestanem ale ja som nepočuvala.Asi pred troma rokmi som začala s chudnutim, ale zobrala som to s toho najhoršieho konca.začala som malo a jednostrajne jest,a ktomu som jedla aj laxativum fenolax a Lipoxal,to by nebolo najhoršie ale s tym lipoxalom som prehnala za 1den som ziedla aj 5 tabliet,stavalo sa že mi potom bolo zle.ale už 2tyždne nič neberiem (snažim sa) ale teraz mi začali žltnut ruky,je mi často zle,mam vyšši tlak ako obvikle som mavala,ja neviem čo mam robit.Prosim o radu...DAKUJEM

ivana122

Zuzka,čo sa týka laxatív,brala som roky fenolax,aj 8 tabliet denne,často som z neho aj zvracala.Sekla som s tým zo dňa na deň,ničí to črevá,a zrejme aj pečeň.Nakoniec z nich ajtak neschudneš,a to čo poješ von nepôjde hneď,pokiaľ to nieje natrávené,takže to fakt nemá zmysel.

veronika

ahojte.citala som si prispevok od zuzky aj elky a chcela by som ich poprosit aby mi napisali nieco viac o ich chorobe anorexii.ak by boli laskave.....prosim tou tematikou sa zaoberam a potrebujem niejake informacie,pribehy.moj email,www.veve1010azet.sk

elka

Ahoj zuzi,vekovo sme na tom podobne síce ja mám 19 v marci,ale to je jedno.To čo si urobila pred tromi rokmi mi pripomína mňa.No ja som začala ako šiestačka pod dozorom lekárov mesiac tej diéty bol strašný pre človeka ako ja,ale schudla som z 56 na 49,5.Uvedomela som si aké je to super byť pekná,chudá a usmiatá vtedy to bolo úžasné.Do 1. ročníka som si ako tak zržala váhu na 57 pretože samozrejme som po tej diéte pribrala ale toľko energie nemá ani vzpierač.Potom som spoznala chalana bol strašne chudý,mal cukrovku začala som s ním chodi a mesiac pred jeho spoznaním som úplne prestala jesť mäso.Všetko by bolo ok ale ani ryby ani pečivo len ovocie,vtedy som mala dosť perné leto no schudla som na 54kg.Po deviatich mesiacoch sme s arozyšli,ale to mi nevadilo stále som myslela na to ako mám schudnúť,mala som smolu:Vnovembri som začala mať problém s chrbticou,bola som na infuzkach,a aby si lekári nemysleli že som tučná prestala som jesť nenápadne už v nemocnici,prepustili ma domov a od vtedy nechcem vidieť váhu.Kolísalo sa to tak 53 52kg,v marci ma seklo v krýžoch zas som bola v nemocnici,robili mi magnetickú,ctčko,a vyšetrenia,ale že som v poriadku,pred prázdninami mi bolo zle z tepla,vzduchu,nanmoje námietky a ako 18 roč. sa mi vyhrážali že ma zbavia svojprávnosti tak som ostala,doktorka naši upozornila že som moc chudá a brucho mám padnuté dnu.Kašľala som na všetkých naši nevedeli čo somnou,ako tak som zahrala že som ok.Už pred tým som vracala.Teraz som v takom stave.čo zjem ide do záchodu,spojila som to s fajčením občastným pitím sem tam,škola nula bodov,vlasy už čakám kedy nebudú žiadne,moje zuby predtým krásne biele a silné sú slabé boľavé.Ale o čo mi ide?trvá to stále asi15 krát som si povedala a dosť,no to sa nedá.Bojím sa že priberiem a od teba že si brala aj lieky na chudnutie to bola hlúposť viem mladá sprostá,poznám.Teraz aspoň vidíš čo si urobila zle a že nie všetky reklamy sú také pravdivé,pretože veľmi pôsobia na psychyku človeka.mala by si vyhľadať nejakú odbornú pomoc a hlavne priateľa ktorému môžeš dôverovať a on ti rád pomôže,hovorí sa mi to asi ľahko,ale nepokaz si život viac ako máš a ak si sa už čiastočne z toho dostala tak v tom pokračuj,ale aj s niekym kto ťa podrží.Neber chudú postavu vždy za trento nieje pravda a baba je vždy krajšiak ak má nádhernú pleť,husté vlasy a je jedno akú má postavu.Možno som nenadviazala práve na to čo si chcela ale teraz vieš ako kto môže dopadnúť keď začne robiť také kraviny ako mi dve

RNG

Neviem, aky fenolax si pouzivala, povodny s fenolftaleinom mohol poskodit pecen, nove s obsahom Bisacodilu mozu sposobit len crevne problemy, cim sa sice moze oslabit a zamorit cele telo, ale da sa to napravit psylliom a probiotikami.
Ak mas zvysene pecenove enzymi, musela si prechodit alebo mas aktivne zltacku alebo niektore z chrob poskodzujucich pecen.
Na regeneraciu a vycistenie pecene bol spominany protokol dr Berksona.
(selen-400 mcg, sylimarin 900 mg, alfa lipoicka kyselina 600 mg)

RNG

Lipoxal zrejme prichadza v rozlicnych formulaciach.
Jedna uvedena je podla zlozenia neskodna.Ak obsahuje len tie zlozky, ktore tu uvadzaju:
www.lipoxal.cz

zuzka19r

garniera:Dakujem za radu,no skusim ist k doktorovy,no dufam že ma nepošlu na psychiatriu,ale asi maš pravdu čim skôr sa to zisti tym sa to skôr vylieči.Aj tebe dobru noc

garniera

zuzka, a preco neskusis ist k lekarovi na vysetrenie krvi? chapem, ze je strasne sa pred nim k tomu priznat, ale mozes mat zhrosene pecenove testy vzhladom na to ze ti zltnu ruky a mozno by si potrebovala nejaku lekarsku pomoc. tvoj pristup k telu je strasny, zacni od seba. rychle chudnutie na baze chemie nikdy nemoze dobre skoncit. radsej sa venuj svojmu telu s laskou a cvicenim, uvidis, telo sa ti odmeni. ale chce to trpezlivost. skus nabrat odvahu a ist na vysetrenie a urcite pi vela cistej vody, aby malo telo ako vyplavit naakumulovane skodliviny z danych latok.
drzim palce a dobru noc