Veľký vekový rozdiel.

akbetka

nechcem byt zla,ale myslim,ze eleanor ma z casti pravdu...zamysli sa...nechcel by si si zalozit rodinu??mat deti??zanechat po sebe nieco??rozmyslaj..nevravim,ze nemozes byt s takou zenou stastny,ze taka zena by mala ostat sama,ale aj ona by sa mala zamysliet nad tym,ze o co ta ubera ... to je len moj nazor :))

nahodoui

nahodou sa odporuca mat starsiu priatelku minimalne o tych 6 rokov. raz so mcitala jeden clanok, na jednej starne strasne trapny, ale bol oto zlate ekd pisali ze muzi by si mali brat preto starsie lebo je dokazane ze zeny dlhsie ziju a muzi skor umieraju a v tom clanku bolo ze aspon tej zene nebude dlho smutno :)) dobre, je to morbidne ale pekne ako neiktori mslia na to az ludia nie su dlho bez svojej druhej poloivicke. ale co riesis? ak ju ams rad, tak si s nou zacni. ved dnes na veku nezalezi. vela stastia

alena18

nieje to toto iste, ale ja mam cerstvu skusenost so starsim. Mam 18 rokov a partner 21. Minuly tyzden sa mi stala taka vec, ze som sa milovala s 36 rocnym zenatym muzom. Nic krajsie, vzrusujucejsie a vasnivejsie som doteraz nezazila. Bolo to uzasne. Je jasne, ze kazdy mame svoj zivot, ale starsi partner je na nezaplatenie. To by som si pred tym nikdy nepomyslela.

femmfatal

je malo pravdepodobne ze zostane to na cely zivot, mylsim koli tebe. Ona ta uz asi neopusti je pomerne stara,. ,ale ty ju opustis, tak do 5 rokov predpokladam.ine je to v generacii od 20-30 a ine medzi 30-50...ine hodnoty

ghuiii

Ahojte..ja mam za xvilu 22 a moj priatel ma 42 a som spokojna nemyslim si zeby velky vekovy rozdiel mal vadit..nam to vobec nevadi!kazdeho vec akeho stareho pasrtnera si najde =)

hm......

hm.....mam 18 a moj priatel 29 newiem ci nam to nejako uskodiiii....welmi ho lubim ale co mzslite wideto....???/newadi za ten wekowi rozdiel

severanka

nokia,nic v zlom,ale ved ti to moze byt dedo!tvoji rodicia maju isto menej ako on ,ze?musia byt z tvojho vztahu nadseni....uprimnu sustrast!

17nokia17

ja si myslím,že je to všetko v poriadku tak ako to je ja mám 21 a mám vzťah s 58 ročným a je to to najkrajšie čo som do teraz zažila a nie som s ním pre peniaze ani nič iné jednoducho láska príde hoci kedy a hoci kde. Držímpalce nech ti to vyjde.

cica

ahojte.ja si myslim ze by si to mal skusit, ved zijemem len raz a treba sa chopit kazdej sance ktora stoji zato..a netrap sa tym ze kolko bude mat ona ked ty budes starsi...zi teraz...drz sa:)

ahojky

moja teta bola 3 krat vydata a vzdy sa jej rozpadlo manzelstvo, spoznala muza ktory ma 35, ona 55 a super im to klape. s spolu uz roky a toho roku mali svadbu. takze si myslim, ze ked sa dvaja lubia, na veku nezalezi. dokazom je moja teta, ktora je konecne v zivote stastna