infekcia alebo zapal???

Príspevok v téme: infekcia alebo zapal???
matulik

Ahojte,prosim potrebujem radu. Na intimnych miestach ma to v poslednych styroch dnoch zacalo velmi svrbet a stipat, mam to aj trochu scervenane a objavuju sa mi tam aj zvlastne biele stopy. Ku gynekologicke objednana uz som ale najblizsi termin ma az v polovici septembra takze budem musiet cakat dost dlho a preto vas prosim o nejaku radu, prosim poradte mi ci by sa s tym dalo nieco robit alebo ci ide o infekciu alebo nejaky zapal.Vopred dakujem za vsetky rady.

damaxy

marfuška presne ako píšeš s tým sladkým to je pravda,obe s dcérou sme vylúčili denodenné sladkosti a mne tieto problémy skor so svrbením a výtokmi ustúpili,čiže to môžem potvrdit aj z vlastnej skúsenosti.A ked už tak canesten čípky,ale po menzese sa vždy všetko upraví.Aspon u mna.

marfuška

Mykozu možeš dostat napr.z vložiek,farebného toaletného papiera,alebo ak si zjedla viacej sladkého.Ja mám doma stále v zásobe nejaké tie čipky a mast pre prípad,že ma to chytí cez víkend.Je to taká prvá pomoc.

poradca

Je to určite kvasinkového pôvodu a ak si vysvetlila sestričke alebo lekárake aký máš problém tak určite je totálna brzda lebo je to akútny pripad a ver do septembra by si určite nevydržala.ešte lepší ako canesten je starý dobrý FUNGICIDIN masť a k tomu najaké voľno predajné čípky alebo niečo čo ti vlekárni odporučia.To to
ti určite pomôže.Čau

marfuška

Mohlo by íst o mykozu,skus si kupit mast Canesten a tak isto sú aj volne predajné čipky.Určite Ti v lekárni poradia.Ja to tiež občas takto riešim,hlavne ked nás je v robote málo a nemožem íst k lekárke.Je to taká prvá pomoc a zatial vždy zabrala.A tiež si myslím,že ked máš akutny problém tak možeš ist k lekárke bez objednania.Aspon u mojej to tak funguje.

klaudi

neverím, že keď má žena akútny problém, nemôže ísť ku svojmu gynekológovi okamžite - určite si objednaná na nejaké preventívne vyšetrenie, skús zavolať ešte raz a vysvetli, že máš problém, ktorý potrebuješ riešiť hneď - s týmito ochoreniami nie sú žarty.

matulik

dakujem za rady.......no ja by som to gynekologicke vysetrenie chcela absolvovat co najskor ale bohuzial si budem musiet pockat az do septembra pretoze to je jediny mozny a najblizsi termin....takze som z toho dost zufala.

hamillka

neviem presne, ale podla mna to bude kvasinkove ochorenie .. uff .. ja by som to gynekologicke vysetrenie robila co najskor ..