Na cytologii som bola v marci 2007. Teraz mám problémy s bolesťami podbruška a krížov. Sono ani prehliadka neukazujú žiadne zmeny. Prosím Vás, stačí ísť 1x za rok na cytologiu? V marci som ju mala dobrú.
M a t e r n i c a
ewe, ďakujem
ggg-potom,nie si moj pripad,ale mozes mat aj hormonalny problem.Tie antibiotika niekedy narobia tiez paseku v organizme.Vies,vychadzam jedine z toho,ze vlastne aj ked som starsia,tiez som mala tie silne bolesti v podbrusku z hormonalnych a stresovych dovodov.Takze,jak som ti uz pisala,trvaj na odberoch.Neviem ci beries nejaku antikoncepciu,alebo ci neprezivat nejake stresy,tie narobia v nas tiez poriadny zmetok.Takze,vsetko musis prediskutovat s odbornikom a verim,ze ta daju do poriadku.Najdolezitejsie je ze mas citologiu ok.Potom naozaj staci chodit raz za rok na prevenciu.Drzim palce a vsetko dobre!
mám 30 rokov
ggg-neviem,kolko mas rokov,ak nemas okolo 50 a nie si vtom prechodovom obdobi,neporadim ti.Vies,nieco podobne som mala aj ja a krasne som sa z toho dostala,vdaka svojej doktorke.Takze,ak si mladsia,ziadaj si dalsie vysetrenia,odbery-krv,moc.Nemozu ta len tak odbit.Ak si starsia,potom ti skusim poradit,to,co som absolvovala ja,ok?
No, ale ja som mala aj kultiváciu aj chlamídie v poriadku. Preliečená antibiotikami som bola. fnuk
ak si mala dobre vysledky, tak cytologia staci raz za rok. to vsak neznamena, ze teraz nemozes mat iny problem - zapal, prechladnute a pod.
Nikto mi nevie odpovedať?