Pomôžu tabletky pre chuť na sex?

Príspevok v téme: Pomôžu tabletky pre chuť na sex?
sea

Ahoj, potrebujem radu. Som s priateľom už dlho a plánujeme si aj spoločnú budúcnosť, avšak je tu jeden háčik. Ja nikdy nemám chuť na sex, doslova sa mu vyhýbam a bojím sa, že tým stratím svojho priateľa, ktorého však veľmi milujem a chcem s ním ostať navždy. Tak ma napadlo, či by mi nepomohli nejaké tabletky, ktoré by mi tú chuť zvýšili. Nemáte s tým niekto skúsenosti, či naozaj zaberajú? Prosím, poraďte mi, ja už neviem, čo ďalej. Ďakujem za každú radu.

jedlicka21

Presne s tebou súhlasím ani ja som nemala chuť na sex ale asi preto lebo som nikdy nebola dostatočne vzrušená a priateľ mohol robiť čo chcel aj tak nič. Erectan intim gel mi hodne pomohol asi preto lebo aj prekrvuje pohlavné orgány a je to super lubrikant

Izzie

ja som na tom strašne dlho bola podobne - nemala som chuť vôbec žiadnu ani náhodou :/ a bolo to dosť mizerné pre náš vzťah a tak sme vyskúšali všetko možné ako vitamíny, predohry, hračky a riešenie na koniec bolo najjednoduchšie a najspoľahlivejšie - lubrikant- dobrý lubrikant exclusiv od erectan.sk ma dostatočne prekrvil a naštartoval..

sea

Nooo, ľudkovia moji, vidím, že asi naozaj zbehnem aspoň do tej lekárne popýtať sa na tie tabletky, lebo je to čím ďalej horšie a horšie a niekedy mám pocit, že asi ani nie som z tejto planéty. Nemám žiadny psychické ani fyzické problémy, tak ja naozaj neviem, že kde sa nabrala tá moja nechuť.

benj

mmm sak to keby som sa nehanbila:)....no co asi sa budem musiet spoliehat ze sa to zlepsi ak najdem niekoho ineho....:)ale diky

mimkaaa

benj-neviem presne nazvy..ale stačí možno piť aj neaký čajik...treba si pozistovať co presne zvyšuje chuť na sex..a podla toho si vybrať čaj alebo popozerať cez internet neake produkty alebo ked sa nehambíte ,tak priamo opytať v lekarni niečo na zvysenie sexualneho apetítu..a určite niečo poradia

ppppp

no o tabletkách pre chuť na sex som ešte nepočula. pre chlapov sú na erekciu ale nie na chuť. radšej sa obráť o radu na sexuológa, ten ti poradí.

benj

no hej ale ako vniest trosku vyrusa ked na to nema absolutne chut....?a teda jej to ani nechyba....??Teda to hovorim ako aj o sebe....cize mimkaaa aj ked nepotrebujes pocula si o nejakych??

mimkaaa

sea-ja som ich neskusala a ani nepotrebujem ale podla mna pomôžu...to sa s tebou bude diať vo vnutri tela..poblázni hormony atd...podla mňa áno ..ked zaberaju aj na mužov tak prečo by nemali aj na ženy...ale skor si myslim,ze niesi spokojná s technikou milovania s partnerom..ved mu povedz na rovinu ako ti to dobre robí ako ta ma draždiť,vyskusajte nové polohy,občas ho zveď aj ty .necakaj ze stale bude len on teba zvadzať...ked to teraz nefunguje co bude potom ??nechcem ta strašiť ale teraz ta lubi atd...ale co bude o 5-10rokov..kazdý chlap to potrebuje proste...skus to...znez do vasho sexualneho života trochu vzruša...uvidiš aky bude prekvapený..