baby mam hnedy vytok. kramy mi skoncili ale pred 10 alebo 11 dnami. vcera som ho mala ale to len tak trosicku a neska uz o trochu viac. preco to vlastne je? ale k doktorovi ma neposielajte ja tam nepojdem...
mam hnedy vytok
Dnes su hormonalne hladiny narusovane nielen znamymi syntetickymi hormonami(hak) ale aj mnohymi "pridavkami" nasej civilizovanej potravy.
Sojove produkty napr obsahujy latku Genisten, ktora sa sprava v tele ako hormon.
Rozne plasticke latky obsahuju napr plasticizery, ktore sa vyluhuju do jedla, ktore jeme a posobia v tele, ako hormony.
Jedna z nich, specialne extra aktivna sa pouziva na vystielanie konzeriev proti oxidacii.
Prirodas poskytuje polotovary na hormony, ktorymi sa tieto kolisania daju upravit, spomenul so viackrat senovku grecku a mexicky yam, zdroje Diosgeninu, polotovaru na vyrobu hormonov prirodzenym sposobom v tele.
Tiez pomahaju GLA(z pupalkoveho a borakoveho oleja) a bylina Damiana. Niekedy sa pouziva aj Dong Quai, hoci jeho(jej=angelika sinensis)cinnost je skor vseobecne sexualne povzbudiva, nez len uprava hormonalnej cinnosti.
nie neberiem
tak nikto nic?:(