yadine

kubika

ahoj u kazdeho je to individualne ja ju beriem asi rok nepribrala som a nemam z nej ani bolesti a najllepsie je ze menstruacie trva asi 3,4dni ale moja kamaratka z nej pribrala a opuchali jej prsia skus a uvidis

ka35

yadine som mala asi 6 mes.a už nikdy viac ich nechcem ani len vidieť.Rozhodili mi celý organizmus.Musela som ich vysadiť a lekárka ma dávala po nich dokopy další pol rok.

moonyka18

ahoj NO, ja som brala yadine asi tak 3 mesiace, ale pribrala som 5 kg a moja plet sa z perfektnej stala hroznou....pri menzese mi vobec nepomohla a teraz mam triregol, tak uvidim co bude,...ale yadine mi teda vobec nesadol...ale myslim, ze to nezavisi len na antikoncepcii, ale aj na organizme jednotlivca

sima23

čaute baby, lekár mi predpísal yadine hak a ja onej nič neviem chcela som ju na pleť lebo diane 35 z toho ma boleli nohy, aká je yadinka?

mk88

ja som uzivala najskor diane35 a pomohli mi najmä co sa tykalo pleti, momentalne uz pol roka uzivam yadine a ze by boli az take super no nemozem povedat,pocas menstruacie mam prve dva dni bolesti a plet je tiez problemova jedine co som z nich nepribrala tod vse

no

dakujem vam za vase odpovede.potesilo ma ze mate dobre skusenosti lebo som uz citala aj o tych horsich.s pletou velmi problemi nemam ale pribrat by som nerada.