ahojte,prosim vas ak mate skusenosti s yadine tak mi napiste.Aj tie dobre aj zle.A kolko stoji?Dakujem
yadine
ahoj u kazdeho je to individualne ja ju beriem asi rok nepribrala som a nemam z nej ani bolesti a najllepsie je ze menstruacie trva asi 3,4dni ale moja kamaratka z nej pribrala a opuchali jej prsia skus a uvidis
ahoj NO, ja som brala yadine asi tak 3 mesiace, ale pribrala som 5 kg a moja plet sa z perfektnej stala hroznou....pri menzese mi vobec nepomohla a teraz mam triregol, tak uvidim co bude,...ale yadine mi teda vobec nesadol...ale myslim, ze to nezavisi len na antikoncepcii, ale aj na organizme jednotlivca
to asi u každého ináč.Ja som ju jedla len dva mesiace a mala strašné migrény.Ale na pleť je dobrý.
čaute baby, lekár mi predpísal yadine hak a ja onej nič neviem chcela som ju na pleť lebo diane 35 z toho ma boleli nohy, aká je yadinka?
marianna83
ho uz dlho mas?a nemas ani znizenu chut na sex ani vytok?ci si nemala ani predtym s tym problem?
ahoj, je dobry, odporucam
uz nik?
dakujem vam za vase odpovede.potesilo ma ze mate dobre skusenosti lebo som uz citala aj o tych horsich.s pletou velmi problemi nemam ale pribrat by som nerada.