Rakovina krcka maternice???

Príspevok v téme: Rakovina krcka maternice???
b4rbie

Ahojte mam jeden problem a potesila by som sa a potrebovala by som pocut Vas nazor. Pred nedavnom som pri pohlavnom styku krvacala, bolo to tesne po menstruacii tak som to nejako neriesila, ale stalo sa mi to zas a este k tomu bol styk aj bolestivy. Objednala som sa ku gynekologovi a k nemu som isla uz aj s velmi silnym vytokom. Predpisal mi Dalacin a Gynoflor a spravil nejake vysetrenia, dnes som bola na kontrole a predpisal mi este Entizol. A povedal ze ked sa to doberiem spravi mi onkocytologiu a povedal ze mam nejake hrcky na krcku.. Teraz sa velmi bojim, kedze cytologia ma caka az zaciatkom decembra chcela by som sa spytat ci to musi akutne znamenat rakovinu, alebo ci tie hrcky mozu byt aj ineho povodu. Naozaj by som bola rada keby ste mi napisali Vas nazor, lebo mam neuveritelny strach.. Dakujem

RNG

Realizacia svojej osobnosti ako nevsednej, so specifickymi zdravotnymi problemami? Ktovie, v tom je iste kus pravdy.
Ale to predsa je masochizmus, to vedie naopak od prirodzeneho pudu. sebazachovy.

ciro

RNG,
niekedy mam taky pocit, ze clovek tu moze donekonecna hovorit o doplnkoch, vitaminoch, strave a prirodzenom zvysovani imunity proti virusom, no to vsetko ako by nikoho ani velmi nezaujimalo a stale si hudie o svojom. Dievcence asi chcu radsej chodit po vysetreniach, odberoch, ockovaniach a neviem kde vsade. Pripada mi to, ze uz totalne upadla viera v to, ze clovek moze byt kludne cely zivot zdravy a o lekaroch pocut len z novin alebo televizie. Ludia uz na prirodzene dlhodobe zdravie dnes neveria. Ved o com by potom mnohi medzi sebou rozpravat a klebetit, ze ake vsetky lekarske procedury podstupili, ake lieky uzili a podobne. Bez toho by sa zrejme citili, ze nieco zanedbavaju (pocit viny je aj casto vyvolavany samotnymi lekarmi a roznymi reklamami), pripadne ze nie su "in"...to len taka moja mala uvaha :-)

RNG

Skor ci neskor sa prakticky kazdy musime rozhodnut, ci urobime nieco na zvysenie imunity proti viralnym nakazam, ktore sa rapidne siria.
Prevencia je lepsia, ako chodit hore-dole po vysetreniach.
Opakujem: selen, zinok, probiotika vitamin C, echinacea, astragalus, baza....

panča

neboj sa, kazdy zapal meni sliznicu maternice. vsetky lieky co si tu popisala, su na preliecenie zapalu. urcite to bude vsetko v poriadku. hlavne sa ukludni, lebo stres vsetko zhorsuje, drzkaj sa

dagmar

No,myslim,ze tvoje obavy su opravnene,lebo kazda zmena sliznice maternice je nebezpecna...kedze ti lekar ide robit onkocytologiu,zrejme vidi,co tam je...a nieje to dobre...to krvacanie na to poukazuje tiez...

driny4

neboj,, samozrejme to môže byť čokolvek iné ako rakovina krčka maternice...Ja mám za sebou operáciu krčka,, a nemala som predtým absolútnežiadne problémy ani príznaky...takže bud v pohode,, načo sa dopredu stresovať...