Mam problem pri dychaní nosom akoby som funel.Bojim sa ist na vysetrenie aby mi to neprepchavali tymi ihlicami. Poradí niekto co mam robiť? Prosím. Ďakujem.
dychanie nosom
a kto vie preco, teda z coho sa vobec tie polypy tvoria? nejde to odstranit aj inak-teda napriklad nejakymi prirodnymi prostriedkami-ci doplnkami...?
rene, prosim ta a ako sa prejavuju polypy v nose ci kde su?akym vysetrenim sa to da zistit?je to nebezpecne?ak by sa to vcas neodstranilo
Ja mám osobnú skúsenosť s nosnými polipmi. Operovali mi ich cca pred 10-timi rokmi. Robí sa to v celkovej narkóze a v nemocnici som strávila asi týždeň. Potom sa mi dýchanie samozrejeme zlepšilo. Ale v mojom prípade to nemalo trvalý efekt a nádcha bola za pár rokov rovanká ako predtým. Akurát teraz si vybavujem druhú operáciu polipov. Nie je sa čoho báť, stojí to za to.
Ďakujem.
peťo-mám.Pozri:www.abiks.sk
to že funíš nosom neznamená,že ti treba prepichovať dutiny....môžeš mať len zväčšenú nosnú mandlu,alebo polipy v nošteku...takže ak ti to prekáža,daj sa vyšetriť..poznáš svoje práva-s nijakým zákrokom nemusíš súhlasiť!Ale treba si to rozmyslieť,či by ti to nepomohlo
m janik mas s tym skusenosti?