prvy krat zacinam uzivat HAK (Yadin) a doktor mi povedal ze nemusim zacinat uzivat tabletku v prvy den menstruacie, pretoze potom by som mohla spinit, ze on odporuca neskor,.... lenze na letaciku pise ze v 1.den ... tak co mam robit? ako ste to brali po prvy krat vy? :)) dikees moc ;)
otazocka pre tie ktore uzivaju HAK :)
Jaké bludy jej sem pre boha píšete....Pravda, riaď sa radou lekára. Ak zoberieš na prvý deň, môžeš špiniť, ale to sa v nasledujúcom cykle upraví. Vtedy si chránena od prvého dňa. Ja beriem na piaty deň menzes, vtedy sa musíš chrániť prvých 7 dní aj inou ochranou (kondom). Ak chceš vedieť viac, navštív online poradňu www.antikoncepcia.sk
ber tak ako povedal doktor, len ked zacinas brat v iny nez prvy den, tak sa treba chranit este inak....ale to mas vsetko v letaku
djaaaka ja som tiezprvy krat zacala brat HAK v prvy den menstruacie a vsetko je v poriadku vystriedala som uz tri druhy HAK a vzdy som zacinala uzivat prvu tabletku v prvy den menstruacie a vsetko je ok...kazda zena je ina ja som nemala ziadne spinenie ale ty ho mat mozesale ale to nic nie je...vela stastia papa
hlavne si dobre rozmysli, ci Ti naozaj stoji za to nicit si telo takou chemiou