Moj syncek ma 15mes.poslednu dobu ma problemy s kakanim,jedalnicek sme zmenili no stale nic. Boli sme aj na pohotovosti kde maly dostal fenolaxovy cipok(co vobec neodporucaju deti na to zvykat)po 30.min.nieco vyslo,no teraz zase treti den uz nic.tlaci tlaci a nic.Ak mate niekto podobne skusenosti prosim poradte mi.
15-mesačný syn má neustálu zápchu
Ja by som tvojmu malemu odporucila pit feniklovy,alebo zihlavovy caj trochu prisladeny,medzitym vodicku a co je hlavne postaraj sa o to,aby mal vela pohybu,hlavne keby sa dalo a robil by spolu s tebou drepy v ramci hry,tym by sa mu dali creva riadne do pohybu
Z psylia sa da robit akoby puding(ovocna stava a mlieko), dokonca sa do toho da primiesat aj lecitin(granulat. Odstat v ladnicke 1/2 dna a da sa to jest ako puding.
psylium bolo spominanane, a fakt je dobre, je to taky prasok, ktory sa napr. vo vode napuci aj niekolkokrat.
Ale deti to nechcu pit, lebo to ma taku zvlastnu chut. ja som to robila tak, ze som posypala tym chlieb a nato som dala maslo a este nieco.
A potom co mam osvedcene, su susene slivky--decku na male kusky.
Dada, nemlete lanove semena sa vobec nestravia. Tak ako vojdu, tak aj vijdu. Lanove semeno treba jemne zomliet. Chuti ako mlete orechy, je to vyborne miesat do jogurtu alebo ovsennych vlociek zaliatych nesladenou ovocnou stavou.
Psyllium,,,je to fakt dobre,,ma to 150g a stoji to cca77 sk-
dostat v lekarni
dbat na pitny rezim.!ak nema laktozovu intoler.skuste lactulozu/ale treba dost pit tekutin vtedy/.cipkya klystir mozu na deti posobit stresujuco a mozu si vyvinut odmietaci reflex.kedze bol u lekara , domnievam sa ze bol vysetreny a aakokolvek organ.pricina bola vylucena.
suzie 22 Aloe berry nectar alebo aloe broskyňové z FLP.Poviem viac:duratnakatka@zoznam.s
Krystir s teplou vodou, okamzite.