Anorexia-Bulímia albo výplod fantázie

Príspevok v téme: Anorexia-Bulímia albo výplod fantázie
elka

Ahoj,čítala som články od Zuzky a Gabiky a je to dosť trápne a pre mňa neuveritelné,pretože všetko čo oni opisovali ja práve prežívam neviem ako sa mám z toho dostať myslíte že som chorá?Nespím vôbec štvrtý týždeň pred tým som spala aspoň 2 hod. za noc no teraz je to dosť blbé,som nervózna,stále myslím na to aby som nejedla a ak niečo zjem tak nech to nieje vo mne ani 1 minútu.Na to aby som zabila hlad som začala dosť aktývne fajčiť,neviem na koho sa mám obrátiť všetko ma bolí,vždy som bola usmievavá kôpka a teraz keď sa na seba pozriem tak mi je samej zo seba zle.

kvieta

vykasli sa na 2 dni na skolu a chod s kamaratmi sa niekam zabavit,vymysli si akykolvek program, hlavne nech pritom nestihas mysliet na svoje telo, ale proste budes zit - aktivne. pozri ja viem, ze mas pocit, ze na to nemas cas, alebo ze na to nemas chut, ale vypadni z domu medzi ludi skor ako nebude neskoro. ak chces rob nejaku fyzicku aktivitu, az kym nepadnes od unavy do postele, to nebudes mast pocit, ze si tucna, alebo ine bludy, - a mimochodom, kym nebudes stastna, ani neschudnes, ani si nebudes pripadat pekna.a este skus si kupit v lekarni Magnesium (horcik) - ukludnuje to nervy, je to proti depresii - proste trochu by ta to malo upokojit. drz sa.

zazie2112

elka ja ti rozumiem, je toho na teba vela, len prosim ta nerozpravaj, ze to skoncis!Caka ta maturita, tak sa snaz robotu obmedzit, alebo sa na nu vykasli uplne, ved si mlada,po mature najdes inu. Vasim a frajerovi povedz, ze s strasne vycerpana, nech sa o nich trosku opriet mozes a najprv si musis oddychnut a vela spat, potom zacat riesit ine. Zakladne potreby tela su bohuzieal pre nieco zakladne. Jedlo,spanok-beztoho fungovat nemozes, nediv sa, ze mas depky.

elka

rockerka
tebe sa to povie,nátlaky čo teraz mám sú deprimujúce,jedna robota,druhá,škola,maturita,naši,priateľ je toho dosť a ja nevládzem asi si to skočím

eleanor

este nikto nikdy nevydrzal zit bez jedla nie sme umele roboty,ktore nastartuje bateria a oni idu.nas nastartuje jedlo,je to prirodzena sucast zivota a kazdodenna.musis jest,ak chces zit.a nezabudni,ze vychrtle krasky nikoho nenadchnu.musis mat aj prsia a zadok,aby si muza uputala,proste zenske krivky.