Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mozem dostat nejaku chorobu?

Príspevok v téme: mozem dostat nejaku chorobu?
jacobs

mám priateľa s ktorým sexuálne žijeme už 5rokov,ale ešte sa mi nepodarilo dosiahnuť orgazmus a sex s nim ma už nebaví,ale stále ho mám rada.Našla som si milenca, s ktorým je milovanie o 100% lepšie,aj ked ani pri nom som ešte nedosiahla orgazmus,ale mám veľmi príjemné pocity po.Moja otázka je,či môžem dostať nejakú chorobu pretoze s obidvoma spavam bez kondómu,ja mam antikoncepciu.Môj partner je môj prvý,aj ja som jeho prvá partnerka,ale milenec je ženatý a tvrdí, že je zdravý.Poradte mi, čo mám robiť?

m1

na take kurvy ako ty by bol treba stary nindiansky trest pre nevernice, zasit do zvieracej koze priviazat k hore a cakat na zvierata kedy ta nezozeru...

guaresma

A nechapem ako sa dokazes pozrie priatelovi do oci....Predstav si ze ti to zisti...ako sa bude citit..Vsetko mu padne ako domcek z karat...Radsej mu povec ze ho uz nemilujes...a nie robit taketo chujoviny .......fuj hnus

guaresma

A to ty podvadzas svojho chalana???Tak s takou babou ako ty sa nemam o com bavit,nie este ti radit....No chyba je zasadne v tebe..po prve=nelubis priatela,lebo by si ho nepodvadzala,po druhe-chyba je v tebe,ze nedosiahnes orgazmus...a nie hned pretiahnut druheho....a uplne podjebat priatela,ktory ta istotne lubi...Toto sa mi hnusi..sorry

: ))

ja ta neodsudzujem, len ci ti ten zenaty milenec vravi pravdu a okrem teba a jeho manzelky nespava ja s inymi zenami, to uz by som mala depky z nejakej tej choroby

noaco

hovorim osbny nazor
ze toho svojho podvadzas nie je pekne,ale raz to muselo zacat. akurat mi straaasne vadi, ze je zenaty. Mne takato baba rozbila rodinu, prevratila vsetko na ruby, deti z psych. problem.
{inac uz sa rozisli} neviem, ci ta bavi, robit zlo. Ak ti ten tvoj nevyhovuje, najdi si slobodneho a nerozbijaj.

sandraa

myslim,ze by si svoj vztah mala ukoncit skor,ako ti na to pride tvoj priatel...i ked iba ty vies,ako to medzi vami..ale dobre to skoncit nemoze....