Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo to tak bolí? ?

Príspevok v téme: Prečo to tak bolí? ?
Adulka

Ahojte, mám pocit že všetko je smutné, čierne a že nič nemá význam.... Láska mi odchádza asi na 7 mesiacov pracovať do zahraničia a ja mám pocit, že to bez neho nezvládnem. Viem, že je to rozumný chalan, ktorý chápe, že na Slovensku sa zarobiť nedá. Dokonca veľakrát mi spomenul,že ak sa bude dať, prídem tam časom aj ja. Ale on je moje všetko a život bez neho nemá pre mňa význam. Prajem mu to, je to rozumne rozhodnutie,veď tu človek nemá šancu nič našetriť..ale ..Tak moc to boli, celé dni plačem, nemôžem spať a to este neodišiel. Mám pocit,že sa zrútim... Nevedela som že ma to bude tak bolieť. Viem,že budem na neho čakať, nikto iný pre mňa nemá zmysel, ale určite budem len celé dni plakať a chodiť ako bez duše... Môžem mu volať, písať, ale bude tak ďaleko... Prečo to tak boli? Píšem a od sĺz ani nevidím...neviem,čo mám robiť, ako to zvládnem... Viem,že on je moje slniečko na celý život... Ľúbim ho ako nikdy nikoho.. Môj nežný, jemnucky anjelik... Nájdem si asi ďalšiu robotu, budem robiť celé dni, nech sa aj zoderiem.... Aby mi ten čas prešiel... Bože,prosím, nech to tak neboli.... A nech ten čas ide rychlo...

Adulka

Ďakujem vám, len mám pocit, že sa zblaznim, že mi to srdce roztrhne, ja viem, že ten čas letí a on je rozumný chalan, ale nemôžem ani spať, večer s ním este budem,potom uz nie.... Viem, že nás to nerozdelí, ale bude to pre mňa tak hrozne..

pepe1

Neboj to zvladnes, ved ide mu o Vase dobre aby ste nemuseli setrit, ide pre Vas zarobit do buducnosti, aby Ste nemuseli mat pozicky.. Hlavu hore to zvladnete obaja..

lea

Adulka, zda sa ze si fakt "silna osobnost". vsak sa trochu vzchop. moja starka cakala pocas vojny na mojho starkeho 7 rokov a z toho bol dva roky v zajati a nemala o nom ziadnu spravu a vtedy neboli mobily a internet ako teraz a prezila to.

jaja

a kolko ste spolu moja?viem si predstavit co citis,pri predstave,ze by bol mojch chalan tak dlho prec mi zviera srdce...ale je fayn,ze je taky cielavedomy a ma rozhlad a ide skusit nejaku dobu zit inde:-)

Adulka

Ďakujem aspoň za jeden príspevok, stale plačem. Zajtra večer s ním budem naposledy a potom už len musím čakať,kým sa vráti... Tak moc to boli...

alenka

Adulka, neboj sa nic........7 mesiacov ubehne ako voda, aspon preveri vasu lasku....A netreba sa trapit, treba normalne zit aj sa bavit, cas vsetko preveri a ukaze. Hlavu hore moja, zivot je velmi kratky neplac preto ze budete odluceni, smej sa lebo sa ti vrati :-))) vsetko dobre