ahojte neviete mi niekto poradit uz treti mesiac som nedostala krami a fakt neviem preco nemamala som pohlavny styk.este je sanca ze mozem dostat?a ku gynkologovy nechcem isst ja viem ze asi budem musiet ale ja som to este nikomu nepovedala a strasne sa bojiim plsss neviete co mam robyt aby som dostala a ci je este nejake sanca ze dostanem
som uz zufala
mam 16 rokov a neviem moze to byt aj preto ze som schudla asi 5kg lebo som to dakde citala neviem mozno to je blbost....fuuuha a diiik za rady:)
ozaj si mohla uviest aspon vek ked mas po 18 mala by si ist za gynekologom a ak nemas tak by sa to malo upravit
nevie, neuviedla si vek, ak si ece mlada a kramy ti len nedavno zacali, tak je to normalne, mne zvykli takto meskaz aj 4 mesiace (teda len zo zaciatku) a postupne sa to upravilo.... hoci teraz uz mam takmer 19 a raz sa mi stalo ze som ich nedostala, neviem sice preco ale neskor uz dosli :)) a pohlany styk som tiez vtedy nemala.... a vlastne to mozes byt aj prechladena, alebo moze to byt aj nieco horsie.... tak zajdi na gyndu ... ja som bola min.tyzden po prvy krat a k doktorovi dokonca,..ale nebolo to nic strasne, uplne v pohode, a mala sokm to skoro za sebou,tak sa drz papa :)