Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako získať späť vitalitu, chuť do života?

moncika

ak by som mohla poradit tak kazdy z nas by si mal uvedomit ze ak je zdravy tak sa ma z toho tesit, vazit si to. kolki ludia by s nami menili. tak ja ked som smutna si to poviem, a tesim sa ze som zdrava a ze mam rodinu a svoju lasku. a hned mi je lepsie. a perfektne pomaha prechadzka na cerstvom vzduchu proti depkam a ked ma nic nebavi. drzim palce

lubossssssss

Neni zac. No to ti veru neviem povedat:) ja som ju mal od kamarata. Skus kniznicu, knihkupectvo. Ale fakt je velmi dobra.. Odporucam kazdemu.

lubossssssss

precitaj si dan milmann - pokojamilovny bojovnik je to vynikajuca kniha ako sa stat stastnym ako byt stastny... fakt dal mi ju kamarat a tyzden som bol stastny a ked mi ja zle pomyslim si na nu a hned je lepsie.. niesom ziadny scitany clovek je to prva kniha ktoru som celu precital a zistil som, ze niektore knihy nemaju chybu a tato je jedna z nich je to aj sfilmovane, ale to sa neda porovnat s knihou.. fakt ti ju odporucam

Lubos XL

Ahoj, skús sa pozriet na www.eft.sk. Ak poznaáš príčiny svojho smútku, môžeš ich podľa návodu (manuál EFT) skúsiť odstrániť a uvidíš, či sa niečo zmení.

Viac informácií o metodike nájdeš v angličtine na www.emofree.com.

Držím palce
Ľuboš XL

joji

Ahoj smiech! Len teraz píšem, lebo nefungoval nám internet. No vyskúšať to môžem, síce nebývam sama, tak neviem ako sa bude dať, lebo fakt nechcem vypadať ako ktorej práve preskočilo. díky

smiech

aha, zacinas o tom rozmyslat. Ja viem, ze je to na prvy pohlad hlupost. Ale chod len po ulici a sleduj trochu ludi, obcas vidis ludi, ktory maju nieco ako usmev na tvari a nie su nejaky dementni. to su ti optimisti, ktory sa na svet usmievaju, co len preto , ze im slnko zasvietilo, alebo ich vrabec osral a pod. Myslis, ze by bol problem sa zasmiat, len tak bez priciny? Urcite nie. Skus len jednoducho dat kutiky ust hore ako pri smiechu a uz musis citit, ze je to ine ako ked das kutiky dole ako pri smutku.....