CHRBTICA,SRDCE A PANICKA PORUCHA???

Príspevok v téme: CHRBTICA,SRDCE A PANICKA PORUCHA???
458

mam otazky na tych ktorych sa to osobne tyka zacalo sa to vaznejsimi problemami z chrbticou mala(mam)tlaky na hrudniku pocit ze sa dusim ze nemozem dychat triaska zima busenie srdca az bolest celeho laveho hrudnika lekar ma poslal aj na kardiologiu zistili mi prolaps mitralnej chlopne ale ze to nie je vazne len kozmeticka chyba potom som zmenila lekarku lebo otvorili ordinaciu blizsie a ta mi povedala ze to u urcitych pacientoch moze sposobovat take priznaky to mi pride z nicoho nic tak nejak zle je to cudny pocit potom pride tak akoby stres triaska busenie srdca a tras ruk celeho tala a velka zima kolko krat sa az bojim ze dostanem infark mam lieky vasokardin ale snazim sa ich nebrat potom si to telo ziada najcudnejsie natom je ze to prichadza skoro vydy vtedy ked som v pohode vklude a vtedy to pride nechpem tomu vela som citala aj o panickej poruche co myslite???este ma zaujima aj vas pri tom boli na hrudniku a bolest prechadza az do lavej ruky a mate nedostazok kyslika???

ooo

Ahoj, presne poznám príznaky, ktoré opisuješ. Aj prolaps mitrálnej chlopne mám, ale nemá to súvis, oni ti povedia hocičo, len aby si dala pokoj. A Vasocardin vyhoď, nemáš nič so srdcom, nepotrebuješ sa napchávať takýmito kravinami. Ja mám úzkostnú poruchu s panickými atakmi, beriem asi rok antidepresíva, je to lepšie, chcem ich postupne vysadzovať. Nedaj sa doktormi zblbnúť a netlač do seba zbytočné kvantá liekov, za prvé ti nepomôžu a za druhé sa staneš od nich závislá

maša

ano aj patrím k tým "šťastnejším čo poznajú čo je to panická porucha. Liečim sa u psychiatra a dá sa to celkom dobre liečiť.Mne sa to vrátilo po troch rokoch, čo som bola bez liekov.Presne je to o kľude je to akási pomsta organizmu. Skus na nete je o tom veľa písané a jedno forum, kde sa o tom vedu diskusie.
ppppp.forumotion.com