co je teda pravda? o antike...

Príspevok v téme: co je teda pravda? o antike...
lulu-lu

zaujimalo by ma, preco zeny kt. uzivaju antiku, otehotneju..ja uzivam vyse roka, pravidelne, aj menstruaciu mam pravidelnu.. mala som sex, ale ani sa neurobil lebo to bolo po prve... a druhykrat ma to tiez bolelo tak nic moc, a dozvedela som sa o tehotnej kt. uziva lieky..comu mam verit?aj test som si urobila, negativny...mam dovod stresovat?

alti

prof. uvadza, ze lekari by mali upozornovat pacientov, ze grepy je mozno jest NAJSKOR 5 hodin po uziti AKEHOKOLVEK lieku.

alti

Pozor pri HAK na grepy. Thomas Eschenhagen /profesor Ustavu farmakologie a toxikologie v hamburgu/ upozornuje na nepotrebne prilisne jedenie grepov, aj pri sucasnom uzivani tabletiek proti pocatiu. Podla jeho vyskumov dokonca grepy mozu posobit opacne a pocatie urychlit. Jojoj, clovek sa stale uci :o)a nic nie je absolutne

deedee

Alebo ju beru zle. Tak jak ja. Doktorka mi hovorila, že ich mam stale brať na piaty den....Takto som ich brala tri roky a iný doktor na mna potom len vyvaloval oči, že jaktože ešte niesom tehotna....Takže vždy 7 dňova prestávka a na osmi deň tabletka. Bez ohladu na to, kedy kramy dojdu. A najlepšie brat v tu istu hodinu a počas antibiotik alebo inych liekov, ktore znižuju učinnosť HAK , ešte týžden po dobratí sa chraniť napr kondomom.

qiu

lulu-lu najpravdepodobnejší dôvod prečo ženy,ktoré užívajú HAK otehotnejú je ten, že ju neberú pravidelne v cca tú istú hodinu, alebo užívali lieky ktoré znižovali účinok HAK ako napríklad antibiotika. Nemusíš stresovať ak ju berieš poctivo je všetko v pohode.