som v koncoch!!!poradte...!!

Príspevok v téme: som v koncoch!!!poradte...!!
ice-t5

Ďakujem za radu.Manželka mi neustále klame,dopisuje si cez internet,pred niekoľkými mesiac.mala aj lásku cez net,odchádza stále od rodiny,prednejšia je jej partia,vyhráža sa mi stále rozvodom,dal som jej všetko čo som mal ale pre ňu to je málo.Vraj sme len manželia na papiery nič viac,chce si žiť svoj život,no ja si to neviem predstaviť,nič ju netrápi a doslova ma využíva.Neviem ako dalej a čo mám robiť.

ymodrika

Ahoj ice-15.
Ja by som zasla do poradne. Nezahadzuj za hlavu to co bolo. Mozno ona potrebuje vacsi citovy zaujem z tvojej strany, nie len materialne pokrytie.Napr.:
CHod s nou na diskoteku, ked sa chce bavit. Pozvi domov partiu znamych. A skus to robit takou formou: RAz sa splni tebe a raz mne...
Inac uznavam, ze si vtakej situacii, ktora je dost tazka. Ona potrebuje dozriet.Asi potrebuje viac vzruchov a nestale sa dejuci dej.Asi je temperamentna. Moznoze ju budes viac zaujimat, ked sa nebudes ,,poklonkovat".
Dufam,ze to zvladnes. No mne sa lepsie radi, ked som to neskusila.Moznoze keby si ju zamestnal v domacnosti viac....?No neviem.

lori

Vraj len laska prekona lasku,vies kym si tvoja zena neuvedomi pravu hodnotu to budes mat tazke.Neviem dat jej priestor,alebo robit to co ona.Tazko ti poradit kolko mate rokov,mate dieta,kolko ste manzelia?

blanche

ja ti tak nezávidím..no ale to je niečo čo asi nechceš počuť..myslím, že tvoja žena si chce naozaj žiť život po svojom..ja byť tebou to ukončím, ešte skôr ako ona..ak sú v tom aj deti musí to byť ťažké..no je lepšie keď si každý pôjde svojou cestou ako byť nasilu spolu..na lásku treba dvoch..je zbytočné si míňať energiu, snažiť sa, keď ona nejaví záujem..ak si skúsil rozhovor a nepomohol..zariaď si život bez nej..ona si ťa zrejme nezaslúži..veľa šťastia a pevné nervy prajem..po daždi vyjde slnko..nezabudni(: