Mam priatela s ktorym som 3 roky a 2 roky s nim aj byvam a kedze sme v USA je to o to horsie pretoze on tu ma voju rodinu a priatelov no ja tu mam iba jeho!!! No uz asi pred rokom som zistila ze je naozaj zavisli na pocitacovich hrach a najme Worl of Warcraft!!!
Je schopny rano sa zobudit o 8 sadnut si k pc a vstat az ked nanho dolahne spanok!!!tj 10-11 hoden vecer
ak ak by som mu ja nepriniesla jedlo pred nos k pocitacu tak je schopny aj hladovat!!!
Je strasne agresivny a cele dni sme zatvoreny v byte a on v pc izbe!!!Ignoruje kazdeho aj svoju rodinu a ty to vsetko beru na lahku vahu cize ja som cele dni som vlastne sama a ked mu MILO poviem aby uz prestal tak je schopny mi ponadavat ako sa len da a este ja ostanem ta co sa ma da liecit!!! Spominam si na cas ked sme spolu len zacali byvat tak hry hraval ale nie 12- 15 hodin denne!!!
Ak ma niekto podobny problem alebo je ochotny poradit budem velmi rada
dakujem
ZAVISLOST NA PC HRACH!!!
dakujem vam velmi pekne no ha ha ha aj mam spraveneho svojho hrdinu dokonca dvoch alebo troch ale vydrzim pri tom sediem maximalne hodinku-dve ale to je vsetko aj to len pocas hodin ked on nie je doma pretoze viem ze prve co ked sa vrati moj chlapec z prace ocakava ze pc nebude obsadene a ked tam sedim ja tak on si radsej lahne spat aby mohol hrat potom ked tam ja uz nesedim. a samozrejme ze uznavam ze WOW je vyborna hra ale preco si nou kazait zivot a aj zivoty tych ostatnych!!!
.....ja ked som zacala chodit s mojim chalanom, tak sme boli stale spolu, ani som netusila, ze hra world of warcraft, no ked sme zacali spolu byvat, zistila som, ze to dokaze hrat aj 8 hodin....dala som mu na vyber bud ja alebo WOW a on vravel,pockaj spravim ti harakter v tejto hre a uvidis preco to hram, tak mi spravil, naucil ma to hrat,ako hovorit s ludmi, proste vsetko. sme tiez v zahranici a kedze sa v tejto hre dorozumievame anglicky, tak sa mi to zislo. musim povedat, odkedy hram aj ja, uz si nesada tak casto k pocitacu, ked vidi, ze hram, tak vacsinou si najde nieco ine. a tiez sme sa dohodli, ze cez tyzden to nebudeme hrat po desiatej hodine a to plati pre oboch. takze asi tak
No v prvom rade je to World of Warcraft. Je to super hra, ale ten tvoj to vazne prehana. Tiez som to hraval, ale nie tak casto a dlho. Zvicajne ma to po 2 hodinach prestalo bavit. No problem je aj ten, ze ak zacne hru, zvicajne trva zhruba hodku a polnez dohras jednu hru. Ak hrava turnaje, moze to trvat velmi dlho, takych 6 hier je asi na tak dlho ako hovoris. Ale v kazdom pripade mas problem. Skus mu navrhnut bud ty, alebo warcraft. Sama uvidis co si vyberie. Ak to bude PC, mas jasno, ak s tym nebude chciet nic urobit, odisiel by som. Nechces snad superit s nejakym trolom, ci nemrtvym, popripade elfom...
ak si vies pozriet cez net, 22.11 o 10 vecer relacia efko na STV2 bude o rtakychto zavislostach a bude tam aj chalan zavisly na PC-hrach