Caute.....mam taku otazocku.Zaujimalo by ma ci ked vas priatelka robi rukou a trva to uz dost dlho ci vam vadi ked sa nakoniec nespravite...??A ci je teda aj mozne sa tomu nejako ubranit ze ide to na vas....ale nic??.....a este ze ako to mate radi ked vam to robi.....dikes:)
otazka na chalanov
jej sony fakt diky.....opisal/a si to fakt dobre a pomohla si mi:)dik
benj
Musis to robit tak, aby ho to vzrusovalo. Najlepsie je chytit tak aby si mu ho drzala v hornej casti za predkozku celou zovretou rukou /nie v spodnej casti/. Nestlacaj ho silno a ani nie uplne jemne lebo nic nebude citit... Musi to byt samozrejme jemne ale tak priemerny tlak.. aby to citil.. nesnaz sa moc rychlo ale tiez takou strednou rychlostou pripadne sem tam aj pomaly... Rob to pravou rukou ak sa da a si pravacka, a druhou ho chytaj za zadok a za nohy. Ak sa da tak sa pri tom aj bozkavajte. Nehambi sa ho spytat ako sa mu to paci, je to normalna vec a kazdy ma ine sklony k pocitu vzrusenia. ak budes mat pocit ze uz zachvilu bude a chces ho spravit tak trocha zrychli, ale stale jemne, a ked uz vystrekne este chvilku tak mozno 5-10 sekund ho stale rob. potom zastav a mozes este pomalicky a jemno par krat...
no aj mna by zaujimalo ci sa to da nepoddat tomu:)resp preco by to robil???
thaaa, urcite sa vyvaruj taktike ze cim silnejsie a rychlejsie, tym lepsie a rychlejsie;) aj ked je to subjektivne, ale ked ti to nechce ukazat a zobrat ruku do ruky tak mu ju zober ty; ale zarucene by to bolo najlepsie aj v kombinacii s oralnym sexom..
este ma potesi niekto nejakymi nazormi????:)
hmmm to ti verim.....ale to spravi resp spravil prvykrat sam od seba ci si mu to povedala a poziadala ho o to??
mne priatel chyti ruku a presne mi ukaze ze ako na to a je to uzasneeee...
no ved prave on mi nikdy nevzal ruku do ruky aaa ja nechapem ze preco.Ja by som bola rada ved aspon by som vedela ako to ma rad ale nikdy to nespravil.Ci ma len nechcel urazit alebo mu to fakt nevadilo alebo ja neviem.....???
no nech ty vezme ruku do svojich rúk.
Je to možné, ale nie na slovensku.
noo ked ja mojho draheho uz dlhsie robim rukou a stale nic, tak normalne do pohodky on sa dorobi potom sam a je to uplna partadicka, ved si musime pomahat ;)