Srasne ma rozculuje, ked sa moj priatel dlho pozera na nejaku peknu babu...niekedy som z toho az zufala...Mate niektora podobne skusenosti? alebo mi viete poradit, ako si to nevsimat?dik
ASI NIE SOM NORMALNA...
Vies,ked sa raz clovek v zivote sklame,uz je velmi tazke zase verit. Ked mas problem,kludne sa obrat za psychiatrickou,to ti len pomoze.
Zbytocne sa netrap,ani tvoja psychika to dlho nevydrzi. Cim skorsie,tim lepsie. A mysli na vas vztah,ani tomu to neprospeje. Ked nepoznas ani jednu psych.tak je na case...:)))
myslim, ze je to normalne...neviem, niekedy su dni, ze mi to ani len na um nepride, inokedy, zase cakam na jeho reakciu, je to cele divne, chcela by som sa z toho dostat, ale asi samej sa mi to nikdy nepodari...uz som rozmyslala ist s tymto mojim,, problemom,, za psychologickou, ale ziadnu nepoznam...mozno raz to prejde samo a budem aj ja opat normalna:o)
No ked neide len o baby,tak je to celkom ine. Aj ja si rada pozriem niekoho. Niekto ma velky nos,pekne oci,alebo len hladam nieco,co je na tej osobe take zaujimave. Pre mna je to normalne a rada si kazdeho zaujimaveho cloviecika pozriem. Preto mam aj dobru pamet na tvare.Mozno aj on taky ako ja. Ked hej,tak podla mna je to normalne-aspon si to myslim.
hej , spytala...on sa po niekom, nemusi to byt len baba, pozera dlhsie vtedy, ked ho na danej osobe nieco zaujme...ale tie moje reakcie su viacej-menej iba dosledok z predchadzajuceho vztahu, kde bycaly pozeral vyslovene iba po peknych babach a iny ludia ho vobec nezaujimali...a ja sa teraz z toho neviem dost...totiz som sa snazila tolerovat nieco, co sa u mna nedalo. A trvalo to az 5,5 roka...a teraz po roku mam z toho este stale komplexy...bojim sa, ze uz nastalo:o(
Tak to je normalne,ze si rozculena! Ked sa na nu len pozrie,tak O.K.,ale dlho? Tak to by ma nastvalo aj mna! A nespitala si sa ho este,preco ich pozera dlhsie?