Hnačka, vracanie, zimnica, kolena bolia od jula..

Príspevok v téme: Hnačka, vracanie, zimnica, kolena bolia od jula..
TZ1

hnačka,vracanie,zimnica,kolena bolia od jula,členok vytknuti,bolesty hlavy,žlčníka,horučka či teplota 33,9 a žlčniku našly kamene zaujmave je že povedal doctor chirurg že to neny nič važne kvoli tomu sem byl štvrtek o 22:00hod v nemocnici čo došla premne sanitka byl sem tam do 00:45 a davaly my tam infuziu prosím nadjde se dagdo gdo my pomože?

Mám problem s kolenamy ked sem byl u ortopéda našel na dvoch kolenach zapal okolo jablčka predpisuje my len mastišky lieky bol sem aj na elektroliečbe a rehabilitacii potrebujem zistit čo mám presne snimy s kolenamy a či je aj iná liečba ak ano aká všetko okrem operacii snej mám strach a mám obavu ked sa minu lieky a mastička od ortopéda tak se bojím že sa my stane to čo semy stava ked vzstanem tak ked začne bolet koleno tak sním nepohnem na 15 minut pomože my dagdo a bolí to už od jula,zimnica,a mál sem zachvat žlčníka.

leerka

mozno nedostatok tekutin, stres, moze to byt rozne...hlava boli z vela veci , napr aj ked nieco zle zjes, tym myslim, velmi "pazravo", alebo aj zo sladkosti niektorych......z pocasia....

giny7771

prisim vas mozete mi nekto poradit nieco kazdi den ma boli hlava .nevim preco a lekari mi povedali ze je vsetko poriatku .dakujem

aja525

chcela by soms a opytat ze ka mojeej pribuznej vyoperovali znamienko ktore jej krvacalo a tiez lymfaticke uzliny na tej strane pod pazuchou a vysledky poslali na histologie a ukazali ze je to vlastne zhubne tak coho ma teraz rakovinu ,...lebo ja by som sio tom druhu rakoviny chcela co najviac zistit ale neviem coho ma...a.e ste jedna otazka ze aka je pravdepodobnostvyliecenia tyludi trpiacich takymto druhom rakoviny......:)..velmi pekne dakujem :)

dagmar

potrebujes dvojkombinaciu antibiotik!!to kde si bol u lekara,ze ta nechal v takom stave bez liecby poriadnej?..a potom,ze su staznosti na lekarov,ked takto lahostajne sa stavaju k chorym ludom!

TZ1

Takže mám zapal pluc a či sa to da vyliečit aj doma a moja doktorka mne chcela dat hospitalizovat,a od agusta mne bolia kolena ortopéd zistil zapal okolo jablčka či je ina liečba okrem mastičky a liekou a ako sa zbavim zimnice?

jaja

TZ1 bolesti kolien zápal sa dá ličiť lopúchom jeho listom obkladať, dobre je piť aj čaj z lopúcha veľkého,aj na trávenie je dobrý zázvor alebo aj dumbier ten podporuje srdvovo cievny systém,problémoch s trávením hlavne si ho dať po ťažkom jedle,je výborný pri nevoľnosti pri cestovaní predchácza žalúdočným nevolnostiam,zabranuje tvorbe krvných zrazenín,uvolňuje hlieny je dobrý aj pri reumatizme.dá sa kúpiť ajčerstvý alebo sušený v potravinách a piť ho ako čaj je to afrodiziakum-------------na kolená si môžete dávať aj obklady z kapusty surovej listy trochu povaľkajte s válečkom a priložte obviažte dobre je to koleno mastiť s domácim šmalcom -masťou