smrt

Príspevok v téme: smrt
55668

Zdravim, mam priatelku ktora ma tazko choru staru mamu, je to s nou zle a zostava jej par dni, uz teraz je na tom moja priatelka velmi zle, lebo ju ma velmi rada, mali dobry vztah.Potreboval by som radu ze ako sa k nej spravat ked jej zomrie starka, nemam s tym skusenosti, neviem ci sa ju mam snazit rozosmiat alebo ako, aby si potom nemyslela ze na nu kaslem,co by ste radili?dik za odpovede...

med

nevolaj jej zbytocne ale chod k nej nech citi ze ta ma.....Bud len pri nej aj bez slov.Nezavaluj ju zbytocne hlupymi otazkami ako sa citi alebo ako jej moze pomoct.Jednoducho but nablizku ked ta bude potrebovat sa vyrozpravat alebo len tak porozpravat.....samo sa to napravi.Ale ak okolo nej budes chodit ako okolo nejakej kvetini nebude to na uzitok veci.Lebo moze sa stat ze ona sa bude uz cez to chciet preniest nejakym odreagovanim ale ty ju v tom takto mozes brzdit a obmedzovat.Musis sam vycitit kedy pride cas ze aj ona bude chciet posrandovat alebo zabavit sa....vela stastia a trpezlivosti:)

55668

A je to tu,zmorela,ona je v strasnej depke teraz a ja neviem co mam robit,ci jej zavolat alebo nie,poradte mi dako prosim,vobec jej nieje do reci iba place ale stara mama jej uz zomrela pred 4 dnami,neviem co robit:(

mia

V PRVOM RADE, BUD SAM SEBOU,NESNAZ SA JU NIJAKO HLUPO ROZOSMIEVAT,SPRAVAJ SA K NEJ VLUDNE, UPRIMNE,PRIRODZENE,MILO,A BUD HLAVNE CITLIVY,ALE NIE NEPRIRODZENY A NEROB ZO SEBA NIEKOHO INEHO,PROSTE SPRAVAJ SA K NEJ EMPATICKY.MOZNO BUDE URCITE POTREBOVAT OD TEBA CITOVU OPORU,TAK SA NA TEBA BUDE MOCT SPOLAHNUT,DAJ JEJ POCITIT ZE TI MOZE VO CSETRKOM VERIT A UTESUJ JU,ALE NIE PRICASTO.PA

Slaninnka

Myslim ze v takch situaciach pomaha len ked budes pri nej stat,musi to citi ze si s nou a ze pri nej stojs...ona si to musi odsmutiti,to neurychlis,ale bud pri nej,pocuvaj ju a mne starsne pomahalo,ked ma priatel objal,proste nehovoril nic,len ma objal.