Ako casto by mal mat sex priemerny par zijuci v manzelstve do tyzdna? Moj muz to vyzaduje odo mna min. 7x do tyzdna.. Mne sa casto nechce, su jeho naroky prehnane al. je to normalne?
SEX - ako casto?
AHoj. Ja ešte nie som vydatá, ale..Môj priateľ by to chcel teiž každý deň. Dali sme si spolu rozhovor a už na mna prestal tlačiť, aj ked ešte máva pripomienky. Ja proste nemám chuť.... Sme zdraví, mladí, zalubení. Máme 22 rokov, ale robíme to len 4-6 krat do mesiaca. Aj len cez víkendy, lebo ja som cez týždeň z prace ztrhana, no on môže furt....
mozem Vam len zavidiet mam mladu zenu 3 roky sme manzelia, 2 deti a sex tak raz za tyzden aj to musim ja pritlacit, moja zena sex nepotrebuje, alebo ju absolutne nepritahujem, ked uz aj spolu spime, uplna nuda, vzdy len jedna poloha, ziadny oral, je to peklo uz mi z toho zacina sibat, neviem co mam robit, ja som v kuse nadrzany, mohol by som 5 krat denne
sex je zdravy a chudne sa pri nom tak baby do toho
ano, slecna nymfobajuska ma pravdu:PP
ja mam najcastejsie jak sa da lebo moj priatel je sexualny maniak:D..a ja som tiez neni nejaky antisexualny anjelik xixi:D
A aspon tych 5x do tyzdna som myslel tak,ze urcite v prvych rokoch manzeelstva..Potom istotne to opadne